To je to što me zanima!

Slave godišnjicu: 'Ti si najdulje od svih izdržao moj tempo...'

I splitska glumica se potrudila da njezin suprug zauvijek zapamti ovu godišnjicu. Za poklon mu je kupila balote na kojima su ugravirani njegovi inicijali.
Vidi originalni članak

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (37) i psihijatar Boran Uglešić (45) prije dvije godine rekli su 'sudbonosno da', a na društvenim mrežama jedno drugom su čestitali godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I tako smo u braku, sretni, nasmijani i zaljubljeni 730 dana. Sretna ti godišnjica ljubavi - napisao je Boran na svom Instagram profilu. No izgleda kako im je ponestalo fotografija pa su ponovili fotku iz arhive, točnije iz 2018. Pratiteljima je 'za oko' zapela i torta sa sličicom brodića kakvu Boran i Ana imaju tetoviranu kao simbol ljubavi.

I glumica se potrudila da njezin suprug zauvijek zapamti ovu godišnjicu. Za poklon mu je kupila balote na kojima su ugravirani njegovi inicijali. 

- Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdžljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i dvije godine braka. Sretna godišnjica - napisala je Ana. 

Podsjetimo, glumica se prije dvije godine u tajnosti udala za splitskog psihijatra. Tada su sve iznenadili brzim vjenčanjem nakon zaruka, a priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj.

'KAKO SE VI NOSITE S TIM?' Gruica fotkala noge u štiklama: 'Prestara sam za više od 12 cm'

- Sve je bilo prekrasno, u čarobnom ambijentu i jako emotivno. Dogodine planiramo crkveno vjenčanje na koje ćemo pozvati ostalu rodbinu i prijatelje - rekla je Ana za Gloriju. Ana trenutačno živi mirnim, obiteljskim životom. Obožava vrtlarenje i uređivanje doma. Supruga je poznavala otprije, ali su tek prije dvije godine prohodali i shvatili da se vole. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Trottur 19.08.2020.

    Pogodija joj je terapiju

  • 18.08.2020.

    Meni je ova zena po izgledu cudo,ali mi je toliko arogantna,odbojna da je nebi mogo radi toga ni pipnut a kamoli bit sa takvom nekom.

  • epaor 18.08.2020.

    Čudno da psihijatar odabere neku mamu tuđe djece ,a ne medicinsku skoro netaknutu

Komentiraj...
Vidi sve komentare