To je to što me zanima!

Slavko i Gabriela opet zajedno: Plešu po hrvatskim gradovima

Predstava će u rujnu i listopadu gostovati u čak pet gradova: Zagrebu, Samoboru, Varaždinu, Sisku i Splitu, a koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević
Vidi originalni članak

Hrvatski sportski plesni savez napravio je projekt “Zapleši”, plesnu predstavu koja okuplja najbolje plesače HSPS-a. Oni će s ovogodišnjim pobjednicima showa “Ples sa zvijezdama”, Slavkom Sobinom (34) i Gabrielom Pilić, predstaviti sportski ples sa zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

- Zbog obveza mi ples nažalost nije sastavni dio života, iako bih volio da je. U ovom se projektu snalazim jako dobro jer se osjećam više kao doma, moja uloga je voditi vas kroz priču, tako da je veći dio zadatka glumački a ne plesni. Gabi i ja smo ovaj put zamijenili uloge i sad ja malo mentoriram nju. Gabi uči brže nego što sam ja naučio plesati. Teško mi se u potpunosti opustiti pored profi plesača, tako da se još uvijek malo suzdržavam na probama, ali se jako veselim premijeri! Sretan sam što sada napokon mogu i ja nešto napraviti za ples jer sam od plesa i ja puno toga dobio - priznaje Sobin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predstava će u rujnu i listopadu gostovati u čak pet gradova: Zagrebu, Samoboru, Varaždinu, Sisku i Splitu, a koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević

- Jako sam sretna što imamo priliku opet surađivati i zajedno plesati, posebno sam uzbuđena što ću stati na kazališne daske i zanima me kako ću se snaći u nekoj novoj ulozi i novom iskustvu. Izuzetno mi drago što je Hrvatski sportski plesni savez pokrenuo ovaj projekt u nadi da populariziramo sportski ples. Postoji određena doza treme, ali Slavko je sada moj mentor i vjerujem da će biti zanimljivo vama koliko i nama - dodaje iskusna plesačica Gabriela. 

SUZE I SREĆA U FINALU Slavko Sobin pobjednik showa: 'Bilo je naporno, ali i predivno'

Termini predstava:

ZAGREB
16.9.2019., Kazalište Vidra u 20h

SAMOBOR
18.9.2019., Kino dvorana Samobor u 20h

VARAŽDIN
23.9.2019., Koncertna dvorana, HNK Varaždin u 20h

SISAK
30.9.2019., Kristalna kocka vedrine u 20h

SPLIT
9.10.2019., Amfiteatar Doma mladih u 19h

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DocA 15.09.2019.

    Nema se kaj za komentirati, svi znaju sve o njemu

  • mexpert 14.09.2019.

    Konacno nesto normalno za razliku od mr. savrsenog i slicnih

Komentiraj...
Vidi sve komentare