To je to što me zanima!

Slavko Sobin je ozlijedio zglob u igri sa psom i završio u bolnici

Rendgenska snimka je pokazala da ništa nije slomio, nego je samo jako istegnuo ligamente. Noga mu je otekla pa su mu previli zglob i odredili strogo mirovanje
Vidi originalni članak

Splitski glumac je još jučer trčao pješčanom plažom na Šolti sa svojom ljubimicom, kujicom Skempi, ali je u igri s njom nezgodno stao i uganuo nogu.

Slavko Sobin (29) završio je u bolnici, a liječnici su mu snimili zglob lijeve noge. Rendgenska snimka je pokazala da ništa nije slomio, nego je samo jako istegnuo ligamente. Zbog toga mu je noga otekla pa su mu previli zglob i odredili strogo mirovanje. Na društvenoj mreži ostavio je nekoliko fotografija i duhovitih komentara kojima se šali na vlastiti račun.

- Prije i poslije - napisao je pod dvije fotografije. Na prvoj glumac trči sa psom, a na drugoj leži u ordinaciji, a pod fotografiju noge s cigaretom među nožnim prstima napisao je 'Ma nije njoj ništa čim puši i izležava se'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • iko321 06.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 06.08.2014.

    a koji si ti majka te rodila...

  • drObispo 06.08.2014.

    Tko je uopće pak taj Slavko?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare