To je to što me zanima!

Slavni glumac o borbi s rakom jezika: 'Izgubio sam apetit, bilo je užasno. U čemu sad uživati?'

U jednom trenutku za vrijeme kemoterapije imao je priliku kušati firentinski odrezak.'Morao sam ga žvakati deset minuta kako bi mi hrana skliznula niz grlo. Ponekad bi i na kraju ispljunuo sve ', ispričao je
Vidi originalni članak

Američki glumac Stanley Tucci (60) ispričao je detalje borbe s teškom bolešću. Naime, zvijezda filmova 'Vrag nosi Pradu' i 'Igre gladi', nedavno je otkrio da mu je prije tri godine dijagnosticiran rak jezika što je do tada skrivao od javnosti, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U intervjuu za New York Times glumac je rekao kako je zbog kemoterapija izgubio apetit i da mu ni jedno jelo nije imalo dobar okus. 

- Bilo je užasno - otkrio je. 

- Mislim, ako ne možete jesti i uživati u hrani, kako ćete uživati u svemu ostalom? Bilo mi je teško jer sam mogao okusiti sve, ali nisam mogao i progutat - dodao je pa objasnio da se užasavao same pomisli da izgubi osjetilo okusa.

U jednom trenutku za vrijeme kemoterapije imao je priliku kušati firentinski odrezak. Za strane medije ispričao je kakvo mu je bilo to iskustvo. 

- Morao sam ga žvakati deset minuta kako bi mi hrana skliznula niz grlo. Ponekad bi i na kraju ispljunuo sve - ispričao je Tucci. 

STANLEY TUCCI Glumac nakon tri godine otkrio da se borio s teškim rakom

Podsjetimo, glumac je priznao kako ima tumor na jeziku koji je prevelik da bi se operirao te je zbog toga mora odlaziti na kemoterapiju i radijaciju. Rak jezika trenutno je u remisiji, a šanse da se vrati su vrlo male, kaže Stanley.

Ovaj mjesec Tucci će objaviti svoju novu kuharicu 'TASTE: My Life Through Food' koja će biti prožeta pričama uz recepte.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare