To je to što me zanima!

Glumac potrošio više od milijun kuna na spoj s Taylor Swift, a nedugo nakon toga su prekinuli

Glumac i pjevačica bili su u vezi tri mjeseca 2010. godine, a izvori tvrde kako Jake nije štedio na Taylor. Privatni avion kojim je stigla iz SAD-a u London kako bi se vidjela s njim, Gyllenhaal je platio više od milijun kuna
Vidi originalni članak

Glumac Jake Gyllenhaal (40) i pjevačica Taylor Swift (31) 2010. su bili u kratkoj vezi. Upoznala ih glumica Gwyneth Paltrow na zabavi koju je sa suprugom organizirala u svom domu u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je Jake jednom prilikom potrošio čak 165 tisuća dolara (više od milijun kuna) na privatni avion kojim je Swift doletjela u London. Glumac je tada ondje promovirao svoj film 'Love and Other Drugs' i zajedno su proveli 24 sata, prije nego se Taylor vratila u SAD.

- Jake je želio provesti vrijeme s Taylor. Da to nije učinio, mimoišli bi se i ne bi se uspjeli vidjeti. Zato je unajmio privatni avion, koji ga je lako mogao koštati i do 165.000 dolara - izjavio je tada bliski izvor za britanske medije.

Ubrzo nakon, par je proveo zimske praznike odvojeno te su počelo šuškati o njihovom prekidu. U siječnju je izvor potvrdio za magazin People da Taylor i Jake više nisu par.

NEDOSTAJE MU PRIJATELJ Jake: Heath Ledger je zbog ljubavi prema meni odbio ulogu

Fanovi pjevačice uvjereni su kako je većina pjesma s njezinog albuma 'Red' iz 2020. godine napisana za Jakea. Navodno je njihovu tromjesečnu vezu prekinuo Gyllenhaal.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LorenaG95 04.10.2021.

    RED album iz 2020. godine? Ne mogu virovati.. pa bar se takvi podatci lako mogu provjeriti... Do better!

  • nap 04.10.2021.

    pa sta je veza ili brak danas nista

  • Maestral1990 04.10.2021.

    Nema Taylor sreće u ljubavi, svaka veza traje 5 minuta. Ali daje to materijala za pjesme…😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare