Obavijesti

Show

Komentari 2

Jake: Heath Ledger je zbog ljubavi prema meni odbio ulogu

Jake: Heath Ledger je zbog ljubavi prema meni odbio ulogu
1

Gyllenhaal i tragično preminuli glumac bili su prijatelji dugi niz godina. Jedno drugome bili su konkurencija kada su se natjecali za ulogu u filmu 'Moulin Rouge' koju je na kraju pripala Ewanu McGregoru

VIDEO

Prije no što su u filmu 'Planina Brokeback' glumili tragični ljubavni par, Heath Ledger i Jake Gyllenhaal (37) prolazili su zajedno kroz dugotrajnu audiciju za mjuzikl 'Moulin Rouge', redatelja Baza Luhrmanna (55). 

Ulogu je na kraju dobio Ewan McGregor (50) koji je glumio uz Nicole Kidman (50). Film je bio nominiran za osam Oscara, uključujući i za najbolju glavnu žensku ulogu. Na kraju je 'pobrao' dva kipića u kategorijama za dizajn kostima i scenografiju. 

Jake se u nedavnom intervjuu za časopis GQ prisjetio mukotrpne audicije, ali i Ledgera koji je iz solidarnosti odbio posao. 

via GIPHY

- Audicija je dugo trajala, stalno su nas zvali unutra, pa tjerali van i isprobavali su razne glumice. Na kraju svega bili smo razočarani i iscrpljeni. Kasnije me Heath zvao i rekao mi je: 'Zvao me Baz i ponudio mi ulogu u svom novom filmu. Samo želim da znaš da sam ju je**no odbio'. To pokazuje koliko me Heath volio - rekao je Gyllenhaal. 

Heath Ledger umro je 11. siječnja 2008., od slučajnog predoziranja tabletama protiv bolova, nesanice i depresije. 

Vanity Fair Oscar Party

Jake ne skriva koliko mu nedostaje prijatelj i kolega. Prije dvije godine, rekao je da su on i Heath bili dio 'obitelji' koju su činili svi na setu 'Planine Brokeback'. 

- Uvijek se zbližim s kolegama za vrijeme snimanja, no film Ang Leea bio je poseban i svi smo zajedno radili na njemu. Kada je Heath otišao, kao član naše obitelj, shvatio sam da mi nedostaje kao ljudsko biće. Od tada sam koncentriran samo na važne stvari u životu - rekao je Gyllenhaal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...