To je to što me zanima!

Sletio s ceste: Emir Kusturica ozlijeđen u prometnoj nesreći

Prema pisanju srpskih medija, na mjesto događaja stigla je hitna pomoć, a nakon toga je redatelj prevezen u Beograd. Automobilom kojim su sletjeli s ceste upravljao je Vićentije Savić
Vidi originalni članak

Prometna nesreća dogodila se na cesti Beograd-Čačak, piše srpski Kurir. 

Mercedes kojim je upravljao Vićentije Savić (67) sletio je s ceste, Emir Kusturica (62) i vozač su ozlijeđeni, a po njih je stigla hitna pomoć. Nakon nesreće, uputili su ih na daljnju dijagnostiku u bolnicu u Valjevu, no redatelj je privatnim prijevozom prevezen do Beograda. 

Nije poznato koliko su teške ozlijede niti kako se nesreća dogodila. 

Kusturica u posljednje vrijeme putuje zbog promocije filma 'Na mliječnom putu' u kojem i glumi pored Monice Bellucci (52). Početkom svibnja išao je na premijeru u Rim, prikazan je na beogradskom FESTU te festivalu u Veneciji. 

Za vrijeme snimanja filma, redatelj se ozlijedio kada ga je konj zbacio sa sebe, a prije toga je, tada je otkrio, pao s magarca. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zeljkic 03.06.2017.

    iskreno, zaboli me za tog četnika...

  • Ichiban 02.06.2017.

    Koga briga za smrŕraaadddàa!?

  • ella123xD 02.06.2017.

    Baš me zanima kako bi izgledalo da je umjesto za Bg zapalio za Zg i furao se na zagrebaćki .Hrvati bi ga slavili a Srbi pljuvali i tako dalje.Sad kad se od udarca sjeti zapravo ko je i što je ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare