To je to što me zanima!

Slijepa Hrvatica pokorila talent show u Njemačkoj: Ona je čudo

Talentirana Hrvatica prošla je u drugi dio natjecanja, a izvedbom Adeline pjesme 'Rolling in The Deep' osvojila je gledatelje i žiri. Najemotivniji je bio zagrljaj koji je dobila od oca koju ju je bodrio u backstageu
Vidi originalni članak

Hrvatica koja živi u Švicarskoj, Bernarda Brunović (25),još je jednom oduševila gledatelje i žiri njemačkog 'The Voicea'. Bernarda koja je slijepa od rođenja, pjevala je Adelinu pjesmu 'Rolling In The Deep' s drugom natjecateljicom Laurom Neels.

Iako su obje djevojke savršeno otpjevale i odlučivale su nijanse, član žirija Micheal Patrick ipak je na kraju u daljnje natjecanje poslao Bernardu.

Djevojka koju njemački mediji nazivaju 'hrvatskom Adele' bila je oduševljena prolaskom, a vrhunac večeri bio je njezin otac Željko koji ju je dočekao na izlazu i čvrsto je zagrlio uz riječi: 'znao sam da si najbolja'.

- Ona je čudo - napisao je jedan gledatelj na društvenim mrežama.

U prvom dijelu natjecanja Bernarda je pjevala pjesmu 'I Heard It Through The Grapevine' od Marvina Gayea, a svojom izvedbom odmah je zaradila četiri 'da' i prolaz dalje. 

OČARALA IH GLASOM Slijepa Hrvatica u njemačkom The Voiceu podigla žiri na noge

- Imam preko 30 operacija iza sebe, a nijedna mi nije pomogla. Izgubila sam i lijevo oko pa sad imam staklenu protezu. Kad mi je bilo 15 godina rekla sam da mi je dosta bolnica, lijekova i narkoza - rekla je Bernarda.

Talentirana Hrvatica rođena je u Zagrebu, ali već odmalena živi u Švicarskoj. Sama piše svoje pjesme i tekstove, a dosad ih je napisala više od 250. Njezini glazbeni uzori su joj Cliff Richard, Albertina Walker, Edwin Hawkins, Aretha Franklin, Mariah Carey i Janis Joplin. 

Bernarda je 2011. nastupala na švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom 'Confidence' i osvojila drugo mjesto, a na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku pobijedila je čak dva puta.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sanja985 19.11.2018.

    wow....strasan glas....ja bi joj dala da otpjeva nekaj od Janis Joplin

  • billi Galeb 19.11.2018.

    Vrhunski glas ...slavuj...kako stari ljudi kažu bog nam negdje uzme..negdje nam da...I sad se sjetim neki dan natjecanja kod nas vois (ako es ne varam) i izjave Huljića kad je rekao jednoj curi što je pjevala da lijepo pjeva ali nije "komercijalna" tj. nije lijepa za scenu....Jadno kao da je stoka na sajmu...Što bi tek rekao ovom slavuju??? Bravo samo hrabro naprijed !!!

  • TomislavNovosel-Ribek 19.11.2018.

    Martina bi joj rekla da kresti bzvz...cudo od glasa!!Bravo curo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare