Obavijesti

Show

Komentari 41

Slijepa Hrvatica u njemačkom The Voiceu podigla žiri na noge

Slijepa Hrvatica u njemačkom The Voiceu podigla žiri na noge
7

HRVATSKA ADELE Bernarda je 2011. nastupala na švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom 'Confidence' i osvojila drugo mjesto. Na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, pobijedila je dva puta...

VIDEO

Hrvatica koja živi u Švicarskoj, Bernarda Brunović (25), nastupom je u nedjelju navečer ostavila bez daha gledatelje i žiri njemačke inačice showa 'The Voice'. Slijepa od rođenja, Bernarda je izvedbom pjesme 'I Heard It Through The Grapevine' pjevača Marvina Gayea podigla na noge publiku i žiri te zaradila prolaz u daljnje natjecanje. Kada su joj rekli da je dobila četiri 'da', rasplakala se i vrisnula od sreće. Mediji je nazivaju i hrvatskom Adele.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam preko 30 operacija iza sebe, a nijedna mi nije pomogla. Izgubila sam i lijevo oko pa sad imam staklenu protezu. Kad mi je bilo 15 godina rekla sam da mi je dosta bolnica, lijekova i narkoza - rekla je Bernarda. Kantautorica duhovne glazbe rođena je u Zagrebu, ali odmalena živi u Švicarskoj. Govori pet jezika: engleski, njemački, talijanski, francuski, hrvatski i ponešto španjolskog.

Sama piše tekstove i glazbu za svoje pjesme koje svjedoče o njezinoj vjeri u Boga i duhovnim iskustvima, a do sada ih je napisala preko 250. Najveći uzori su joj Cliff Richard, Albertina Walker, Edwin Hawkins, Aretha Franklin, Mariah Carey i Janis Joplin. 

- Želim pokazati publici i svima da je sve moguće. Da nikad ne treba odustati i da čovjek treba zgrabiti sve što mu život pruža i učiniti od toga što može - rekla je Bernarda. Dodala je kako se nada da će jednoga dana progledati. 

Schreenshot

Nekolicina gledatelja sjeća se Bernarde iz 2011. kada je nastupala na švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije. Njezina pjesma 'Confidence' osvojila je drugo mjesto. Na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, pobijedila je dva puta s pjesmama 'Olujna noć' 2014. i 'Gdje da nađem mir' 2016.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...