To je to što me zanima!

Slijepa Hrvatica prošla izravno u polufinale: 'Nevjerojatna si'

Djevojka koju njemački mediji od samog početka natjecanja nazivaju 'hrvatskom Adele' bila je zadovoljna izvedbom i prolaskom u polufinale koje će se održati u nedjelju
Vidi originalni članak

Hrvatica koja živi u Švicarskoj, Bernarda Brunović (25), ponovno je oduševila gledatelje i žiri njemačkog showa 'The Voice'. Bernarda koja je slijepa od rođenja, otpjevala je pjesmu 'Lady Marmelade' i zahvaljujući odličnoj izvedbi prošla u polufinale. 

- Dok pjevaš,  kao da nisi tu,  već posvuda, to je nevjerojatno - pohvalio ju je žiri, naprosto oduševljen njezinom fantastičnom izvedbom. 

'RASTURILA' ADELE Slijepa Hrvatica pokorila talent show u Njemačkoj: Ona je čudo

Djevojka koju njemački mediji od samog početka natjecanja nazivaju 'hrvatskom Adele' bila je zadovoljna izvedbom i prolaskom u polufinale koje će se održati u nedjelju. Već je osvojila simpatije publike, ali i žirija koja za svaku njezinu izvedbu ima samo riječi hvale.

- Imam preko 30 operacija iza sebe, a nijedna mi nije pomogla. Izgubila sam i lijevo oko pa sad imam staklenu protezu. Kad mi je bilo 15 godina rekla sam da mi je dosta bolnica, lijekova i narkoza - rekla je Bernarda u showu. 

Talentirana Bernarda rođena je u Zagrebu, ali odmalena živi s obitelji u Švicarskoj. Otkad zna za sebe sama piše svoje pjesme i tekstove, a dosad ih je napisala preko 250.

Sudjelovanje u njemačkom 'The Voiceu' nije njezin prvi nastup pred publikom. Naime,Bernarda je prije sedam godina nastupala na švicarskom izboru za pjesmu Eurovizije i osvojila drugo mjesto, a na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku pobijedila je čak dva puta.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pumpkin. 07.12.2018.

    Postala je kompletan vokal, od snage, boje, tehnike, visina, ma svega. Taj njen vokal kada krene kao da se sam oblikuje prema glazbi bez njenog utjecaja, fenomenalna je :)

  • 07.12.2018.

    Doista odličan i snažan i izrađen vokal. Veoma muzikalna i precizna, hrabra i sigurna u svoje variacije. Igra se kada pjeva. Uživa i svaka joj čast.Bravo. :)

  • Kamičko 07.12.2018.

    Ženu ne određuje to što je slijepa, baš ste jadni s takvim naslovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare