To je to što me zanima!

Slučaj Ava Karabatić: Tako pametna, a tako dugo studira...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vječita ili marljiva studentica? Starleta Ava Karabatić naveliko se hvali svojim visokim 4,9 prosjekom ocjena na Filozofskom fakultetu u Zadru. No nekako zaboravlja napomenuti činjenicu da studira već - osam godina. VIDEO
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 35

  • Mošsimislit 12.09.2014.

    Ne hvali se ona ocjenama nego IQ-om 4.9...

  • moni66 12.09.2014.

    Ovo postaje smjesno hahahhaahah odakle tolika okupiranost sa Avinim studiranjem. treba prvo znati sve podatke pa onda pisati. Ava je pocela studirati sa 20 godina, jer je iza srednje farmaceutske skole, stazirala u ljekarni cijelu godinu. Znaci nikada nije ponavljala godinu, nego zamrzavala studiranje zbog drugih obaveza. i da, istina je da je njen prosjek 4,9 jer nikada nije dobila manju ocjenu od 4. Znaci Ava ima sada 26 godina, a pocela studirati u 20-toj... znaci to je 6 godina a nikako 8 kako vi tvrdite... a od tih 6 , 3 puta je zamrzavala studiranje... po godinu dana... znaci ona je student samo 3 godine i naravno , sada je treca godina.

  • PRCO 12.09.2014.

    Kako ne razumijete njoj je posao biti studentica kako bi to izgledalo da ona to nije,u tom slucaju nebi joj novinari imali sta napisati kao status jer domacica nije pjevacica jos manje zvijezda unatoc pokusajima nije bez posla je preostaje samo jos studentica to jos pali neko vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare