To je to što me zanima!

'Smrt djevojčice sa žigicama' pogledalo je više od 5500 ljudi

Premijerno je prikazan na Pulskom Filmskom Festivalu, zatim u Sarajevu, u Zagrebu i na Rabu gdje je rasprodao pet projekcija i osvojio nagradu publike
Vidi originalni članak

Triler 'Smrt djevojčice sa žigicama' Gorana Kulenovića (52), snimljen prema bestseleru Zorana Ferića (62), dosad je pogledalo više od 5.500 gledatelja.

NESPORAZUM U CENTRU ZAGREBA 'Postavili smo lažni policijski šator za promociju filma, a dva policajca su ga htjeli ukloniti'

Film 'Smrt djevojčice sa žigicama' premijerno je prikazan na Pulskom Filmskom Festivalu, a potom i na Sarajevo Film Festivalu te je otvorio Rab Film Festival gdje je rasprodao čak pet projekcija i osvojio nagradu publike. 

Film je tako do današnjeg dana pogledalo 5.683 gledatelja, kaže se u priopćenju.

Radnja filma odvija se na otoku Rabu 1992. gdje je na plaži pronađeno unakaženo tijelo striptizete Marillene. Istragu vodi lokalni policajac Mungos u suradnji sa svojim dobrim prijateljem Ferom, s kojim dijeli tragičnu tajnu iz djetinjstva.

Na otoku svatko svakog zna, nitko nije nevin i svi su potencijalni počinitelji, prema priopćenju Continental filma. 

Redatelj filma je Goran Kulenović, tvorac hrvatskih serija 'Bitange i princeze' i 'Crno-bijeli svijet' te filma 'Pjevajte nešto ljubavno', najgledanijeg domaćeg film u kinima 2007.

Scenarij filma izradio je zajedno s književnikom, autorom istoimenoga romana, Zoranom Ferićem.

'SMRT DJEVOJČICE SA ŽIGICAMA' Kulenović: 'Snimio bih seriju od priča koje nisu završile u filmu'

Ozren Grabarić glumi Fera, povratnika na Rab, a Mungosa utjelovljuje Goran Navojec.

Živopisnu postavu otoka glume Jelena Lopatić, Iva Babić, Borko Perić, Slavko Juraga, Luka Petrušić, Slavko Sobin, Nikša Butijer i drugi.

Produkciju potpisuju Ivor Hadžiabdić i Antun Bahat iz Livada produkcije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare