To je to što me zanima!

Penelope na Korčuli:'Zagradili' ulicu plahtama da je ne slikaju

Policajci su tjerali fotografe i snimatelje kako ne bi snimili glumicu, a kad su shvatili da ih ne mogu tjerati s javne površine cijelu ulicu 'zagradili' su bijelim plahtama
Vidi originalni članak

Glumica je na Korčulu došla  u pratnji supruga Javiera Bardema (42) i osmomjesečnog sinčića Leonarda. Penelope Cruz (37) na Korčuli će snimiti nekoliko scena za film 'Venuto al Mondo' koji je dosad snimala u Sarajevu. Glumica će s obitelji odsjesti u luksuznoj palači Lešić Dimitri. Na Korčulu je iz Orebića stigla hotelskim gliserom u pratnji policije i zaštitara. Nije htjela da je snimaju pa su policajci tjerali fotoreportere. Kad su shvatili da ih ne mogu rastjerati jer su na javnoj površini i ne krše nikakve zakone, cijelu ulicu u kojoj je hotel u kojem Penelope odsjeda zagradili su plahtama. 

Ekipa koja radi na filmu je, doznajemo, od srijede na Korčuli gdje bi trebali ostati deset dana. 

Španjolka igra udovicu koja dovodi sina tinejdžera u Bosnu gdje mu je u ratu poginuo otac. Film će se, osim na Korčuli, sljedećeg tjedna snimati i u Orebiću na Pelješcu. 

Penelope i Javier u Sarajevo su došli redovnim letom. Na aerodromu su ih dočekali brojni tjelohranitelji. Glumica im je zaprijetila da će dobiti otkaz ako joj netko snimi sina. Na Baščaršiji su napali fotografe pa je intervenirala čak i policija.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Monet 25.09.2011.

    Šta se tako troše novci iz našeg proračuna,hoće i mene doći štititi kad mi padne na pamet da ne želim da me ljud gledaju???????

  • Bepina 25.09.2011.

    Ma što vi mislite koja veličina stigla na Korčulu ! .rava !

  • user_51318 25.09.2011.

    ne voli se snimati na ulici jer je to besplatno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare