To je to što me zanima!

Snimka voditelja Petra Pereže u crkvi pogledana 70 tisuća puta, on otkrio: 'Vjera mi je važna...'

Voditelj Dnevnika Nove TV na videu se molio i pjevao u bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu
Vidi originalni članak

Voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža (43) postao je hit na TikToku nakon što je osvanula snimka njega kako se moli i pjeva u Crkvi na Svetom Duhu. 

@duhovno_duhovite_veceri #budiFRAjer #ddv #bog #spasitelj #krscanskitiktok #ljubav #foryoupage #fyp ♬ original sound - Duhovno duhovite večeri

U tamošnjoj bazilici sv. Antuna Padovanskog svakog se četvrtka održavaju duhovne večeri za mlade, a Pereža se sa skupinom vjernika držao za ruke i pjevao pjesmu Dubine. Video je pregledan 70 tisuća puta.

- Nakon mise i procesije na blagdan Tijelova održan je molitveni koncert skupine Amorose pa smo ostali na molitvi za ovogodišnji jubilarni Antunovski hod. U čast sv. Antuna, koji je moj omiljeni svetac, hodat će se u subotu, 10. lipnja, od Sesvetskih Sela do bazilike na Sv. Duhu, pa smo se malo molili za tu nakanu - rekao je voditelj za Večernji list.

Otkrio je i da mu je vjera važan dio života. 

KAO MULDER I SCULLY Voditelji Miholjek i Pereža nam otkrivaju o selidbi, a postali su i agenti: 'Stresno je i emotivno...'

- Kažu: 'Tko pjeva dvostruko moli', pa se nadam da će sve proći u redu. Vjera mi puno znači i drago mi je da se u posljednje vrijeme sve više mladih vraća u crkve i svoju duhovnu radost šire i društvenim mrežama - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cherylin 10.06.2023.

    Privatno čovjek je slobodan u izboru gdje providi vrijeme,on ovo nije objavio

  • zsamard5 10.06.2023.

    Gospodine Pereža, Molim da mi objasnite zašto vam je vjera važna i zašto je važno da to objavljujete...?

  • CroAdria82 10.06.2023.

    Svaka cast 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare