To je to što me zanima!

Snježana: Ove ću se godine konačno udati za Mihaela

Snježana Mehun najavila je kako će vjenčanje s manekenom biti jako romatično. Nije još odlučila o lokaciji. Otkrila je da priželjkuje još jedno dijete
Vidi originalni članak

Osim frizure, Samantha iz “Seksa i grada” i ja nemamo ništa zajedničko. Ne živim razuzdanim životom kao ona, rekla je Snježana Mehun (37). Radi snimanja seksi fotografija za tromjesečnik vlasnici noćnog bara su napravili šiške kako bi nalikovala  'žderačici muškaraca’ Kim Cattrall (53). Snježana smatra da je Samantha iz serije zapravo jako nesretna žena.
- Ja to nisam, ali bit ću potpuno sretna tek nakon što se udam. Krajnje je vrijeme da ja i Mihael to učinimo. Bit će to konačno ove godine - veselo je otkrila Snježana koja je nekoliko godina u ljubavnoj vezi s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem (29).
- Vjenčat ćemo se na Havajima ili na Kornatima - istaknula je Snježana koja priželjkuje da njezin sin Dino (14) dobije sestru ili brata.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • meemee 14.03.2010.

    A nisu svi isti... dečko je odavno punoljetan i zna što bira. Očito mu paše dominantnija žena. Pa gud lak :)

  • šuma 14.03.2010.

    Bolje vam je da se vjenčate na Kornatima. Previše je tsunamija okolo... i neznam odkud ti da si ko Samantha. Valjda se tješiš da imaš nešto ko ona ali nemaaaaš

  • user_39293 14.03.2010.

    Najprije skoči pa reci hop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare