To je to što me zanima!

Snoop je donio veliku životnu odluku: Prestajem pušiti. Molim za privatnost u ovim trenutcima

Njegov potez šokirao je pratitelje jer je tijekom cijele svoje karijere otvoreno pričao o ljubavi prema marihuani
Vidi originalni članak

Reper Snoop Dogg (52) objavio je u četvrtak na svom Instagramu da prestaje pušiti marihuanu. 

REPER SLAVI 52. ROĐENDAN Snoop je završio u zatvoru zbog kokaina, otkrio ga je Dr. Dre, a u karijeri nije osvojio Grammy

- Nakon dugo razmatranja i razgovora s mojom obitelji, odlučio sam prestati pušiti. Molim vas, poštujte moju privatnost u ovim trenutcima - napisao je Snoop uz njegovu crno-bijelu fotografiju.

Njegov potez šokirao je pratitelje jer je tijekom cijele svoje karijere otvoreno pričao o ljubavi prema marihuani. Neki su bili tužni što je Snoop donio ovu odluku.

'Nisam mislila da ću doživjeti ovaj dan', 'Izgleda da neću ostaviti joint i čašu mlijeka ovog Božića za Snoopa', 'Nisam imao ovo na mojoj bingo karti ove godine', bili su neki komentari razočaranih fanova. Drugi su pak komentirali kako se reper zasigurno šalio.

Prošle godine su se pojavile glasine da slavni reper popuši između 75 i 100 džointa dnevno, ali je Snoop rekao kako ih popuši oko devet. Inače, Dogg živi u Kaliforniji gdje je rekreacijska konzumacija marihuane legalna. Za motanje džointa je zaposlio Renegade Piranhu, koja je rekla da ih je, otkad radi za njega, smotala oko 450 tisuća.

POGLEDAJTE VIDEO: 'POLITIČARI SU VRHUNSKI KRIMINALCI'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • post it 17.11.2023.

    Meni se sviđa da je to objavio. Ako može on (vječiti fakin) onda može svatko.... Bravo Snoopy, da barem više javnih osoba objavljuju takve stvari, možda bi imalo pozitivan utjecaj na druge....

  • bree77 16.11.2023.

    Napušio si se ti i previše.

  • RR007_1 16.11.2023.

    ajme meni drame, moli za privatnost koda mu netko preminuo, boze me sacuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare