To je to što me zanima!

Sofia Vergara i Joe Manganiello rastaju se nakon sedam godina: 'Neko vrijeme su se udaljavali'

Joe se proslavio u jednom od nastavaka Spiderman, a njegovi prabaka i pradjed su porijeklom s otoka Murtera
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (51) i Joe Manganiello (46), službeno se razvode nakon sedam godina braka, kako pišes Page Six.  Kolumbijka trenutačno uživa na Capriju, a tamo je proslavila i svoj rođendan s grupom prijatelja, ali na vidiku nije bilo ni Joea, niti prstena. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - glasila je službena izjava slavnog para. 

Sofia i Joe zadnji su puta viđeni zajedno prošli mjesec, kada ga je ona posjetila na setu filma 'Nonnas' u New Jerseyju. 

LITO IDE MALA Poza koja više otkriva nego što skriva: Pogledajte kako slavne dame hvataju zrake sunca...

- Njih se dvoje već neko vrijeme udaljavaju i uzeli su si vremena kako bi razmislili o svojoj budućnosti - naveo je izvor blizak paru.

Glumica je s odmora u Italiji objavila mnoge fotografije, a fanovi su odmah 'nanjušili' da nešto ne 'štima', pa su se tako mnogi u komentarima pitali 'Gdje je Joe?'.

Nakon toga je glumac produbio sumnje kada je supruzi čestitao rođendan objavom na Instagramu u kojoj je vrlo kratko pisalo 'Sretan rođendan Sofia'. 

ŠOKIRAO OBJAVOM Sofiji Vergari suprug 'hladno' čestitao rođendan pa zabrinuo fanove: 'Brak pred raspadom?' '

Podsjetimo, ona i Joe upoznali su se 2014. i zaručili šest mjeseci kasnije. Vjenčali su se godinu dana kasnije u Palm Beachu, a na ceremoniji je prisustvovalo 350 gostiju, uključujući i brojna poznata lica.

Dok je Sofia publici najpoznatija po ulozi zgodne Glorije u 'Modernoj obitelji', Joe se proslavio u filmovima 'Magic Mike' i 'Spiderman'. Između ostaloga, Joe ima hrvatske korijene. Inače, njegovi su pradjed i prabaka s otoka Murtera emigrirali u Ameriku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • TheC 18.07.2023.

    Klasika, uvijek ta sedma godina...

  • Konjak 0.5 18.07.2023.

    Mislite da su se udaljavali?  Prije bi rekao da su se zbližili 😂😂😂

  • daleko najjaci 18.07.2023.

    Steta,djelovali su kao idilican,skladan par..Da je mladja dao bih joj sansu 😄 Ne mozes vjerovati da vec ima 51 godinu. A djeluje 10 godina mladje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare