To je to što me zanima!

Šok nakon showa: Goga i Adam žive skupa, na ljeto stiže i beba

Da, čekamo bebu, doznali smo uoči blagdana, rekla je Goga za RTL. Adam kaže kako im je vijest o trudnoći prvotno bila šok, a onda su shvatili da je to zapravo ono što žele
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi prve sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' dogodilo se veliko iznenađenje - Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) otkrili su kako su u ljubavnoj vezi. O tome se šuškalo duže vrijeme, a sada je par napokon i potvrdio glasine.

POGLEDAJTE VIDEO: Gordana i Dejan napustili show

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada su stvari s Dejanom krenule nizbrdo, bježala sam od njega i pronašla puno toga zajedničkog s Adamom, ali u tom trenutku nismo imali ništa, samo sam imala bolju komunikaciju s Adamom nego s Dejanom. No sad se stvar prilično promijenila i sad sam u ljubavnoj vezi s Adamom - priznala je Gordana.

Njezin suprug iz showa Dejan Vukobratović (39) rekao kako je sve slutio i svoje mjesto prepustio je Adamu.

Goga i Adam već šest mjeseci žive skupa i, kako kažu, puno su toga prošli.

- Jako mi je drago što smo nakon svega toga i dalje zajedno, zaljubljeni te puno jači i stabilniji. Slobodno vrijeme provodimo uglavnom u prirodi, dok kod kuće kuhamo, pogledamo koji film i strpljivo čekamo povratak u normalni život - priča Goga za RTL.

Uskoro im stiže i prinova, a spol još ne žele otkriti.

- Da, čekamo bebu, doznali smo uoči blagdana - rekla je Goga. Adam kaže kako im je vijest o trudnoći prvotno bila šok, a onda su shvatili da je to zapravo ono što žele. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • novival12🇭🇷✌ 30.04.2020.

    I šta će sad i s njim imati djete, a krute te...

  • nataodinata 30.04.2020.

    Sretno.

  • Lollica31 30.04.2020.

    Dejana mi je u cijeloj prici definitivno najvise zao (mada se covjek spasio jer se rijesio takve zene) ali vidjelo se da se ona njemu svidjela odmah..i on njoj ali ta njena nagla promjena,optuzivanje za sve i svasta ga je iznenadila..kakav tip zene moras biti da se za nekog zapalis i onda skuzis da nije ambiciozan (citaj nema para) i jednostavno promijenis plocu i hladno ga optuzis da je nasilnik i ne znam sto vec ne..pa covjek se vjerojatno razocarao totalno. Goga sva mirna ispala najgora zena tamo. Nikoline mi nije zao jer joj Adam ionako nije sjeo,to sto ona sve skupa nije dozivjela ozbiljno druga je stvar ali zenska je makar bila iskrena od pocetka,samo sto je po meni trebala napustiti eksperiment jos odavno. A Adam? On je najveci tutlavac kojem se Nikolina svidjela odmah,Goga nije (sta je i sam rekao) ali zbog Nikolinine nezainteresiranosti dospio je u ruke zene koja samo gleda kako ce njoj biti dobro ne misleci kakve posljedice ostavlja na druge..proracunata. On je zavrsio sa njom jer je ona tako htjela a ne on..nadao se on da ce se Nina predomisliti i da ce se kako je stalno ponavljao otvoriti ali to se nije dogodilo i sad znamo kako je to zavrsilo..cisto sumnjam da je on u nju zaljubljen,ali eto njegov zivot..od "braka" sa jednom zavrsio u vezi sa drugom (koju sigurno ne bi na prvu izabrao) i dobio jedno a uskoro drugo dijete..sapunica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare