To je to što me zanima!

Šokirala javnost: Pjevačica tvrdi da doma drži lubanju curice (6)

Reperica je nedavno šokirala svoje fanove kada je rekla da je iskopala svoju mrtvu mačku kako bi sačuvala njezine kosti. Tvrdi da u tome nema ništa čudno, a od kostiju mrtvog ljubimca želi napraviti naušnice
Vidi originalni članak

Dok je gostovala u australskoj radio emisiji The Kyle and Jackie O Show, Azealia Banks (29) je, onako usput, spomenula da kod kuće ima lubanju šestogodišnje djevojčice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Govorila je o svojoj fascinaciji kostima i taksidermijom dok je objašnjavala zašto je prošli mjesec iskopala kosti svoje mrtve mačke.

- Nisam pojela mačku. Ne bih pojela mačku koja je bila mrtva već tri mjeseca. To je dio taksidermije. Ne znam što mislite da vidite kada u medicinskoj školi vidite lubanju ili kostur, tako se čuvaju kosti - rekla je i pokazala lubanju šokiranim voditeljima koji su radili intervju s njom preko video veze.

- Postoji mnogo internetskih stranica koje se bave znanstvenim istraživanjima na kojima možete kupiti ljudsku lubanju poput ove. Ovo je zapravo lubanja šestogodišnje djevojčice koja je preminula od udarca u glavu. Volim kosti i poštujem zagrobni život. Mislim da su kosti mjesto u kojem ostaje nečija energija, a smatram da je tako i sa životinjama, poput moje mačke. Nije mi se činilo u redu da ju dam uspavati kod veterinara - objasnila je.

Dodala je i da nije htjela da joj veterinar uspava mačku te da ju onda baci na hrpu s ostalim mrtvim mačkama.

- Dopustila sam mačku da umre mirno kod kuće, a zatim sam ga pokopala, a onda kasnije i iskopala kako bih mogla sačuvati njegovu lubanju kao uspomenu - rekla je.

Na kraju je još dodala i da od kostiju čeljusti svoje mačke planira napraviti naušnice obložene titanom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • malenazd9 22.01.2021.

    Kako ljudi "mrze" sve sto ne razumiju...

  • Krušo Hagur 21.01.2021.

    Mačku je nazvala Lucifer, svašta...

  • Vozdra 21.01.2021.

    Nije bolest sve sto boli

Komentiraj...
Vidi sve komentare