To je to što me zanima!

Šokirala pratitelje: Nikolina se 'išarala' pa pozirala u gaćicama

Nikolina je odlučila staviti novu tetovažu na nogu. Riječ je o ružama pored kojih stoji kratka poruka: 'Jedna ljubav'. Brojni pratitelji oduševljeno su komentirali ovo 'umjetničko djelo'
Vidi originalni članak

Konobarica Nikolina Tutić (31) iz Svete Nedelje nakon showa 'Brak na prvu' vratila se svom normalnom načinu života, bez kamera. Na društvenim mrežama s vremena na vrijeme 'počasti' svoje pratitelje novom fotografijom, a ovaj put pohvalila se kako je ukrasila svoje tijelo. 

Nikolina je odlučila staviti novu tetovažu na nogu. Riječ je o ružama pored kojih stoji kratka poruka: 'Jedna ljubav'. Brojni pratitelji oduševljeno su komentirali ovo 'umjetničko djelo'. 

- Čija je ovo noga? Super ti je nova tetovaža. Jako si zgodna - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Tutić se nedavno našla na meti hejtera nakon što je pokazala kako pere svoj BMW. 

- Dobar tatin auto. Radije za to zaradi pa se hvali, ovako se može svatko naslikavati i hvaliti se tuđim - pisali su joj, no onda su joj mnogi stali u obranu. Jedna od njezinih pratiteljica napisala je kako ostali pišu takve komentare jer su ljubomorni na Nikolinu.

-  Ajoj, ako si zavidna na 12 god starom BMW-u bez opreme, e onda se ti sigurno nemaš s čime hvaliti, niti si zaradila išta s čim bi se mogla hvaliti, kako kažeš - jedan je od komentara koji je Nikolinin pratitelj uputio hejterima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 10.08.2020.

    Dečki navalite...Dosadila je više... Kada nađe dečka neće skidati gaće više

  • Rara Avis_1 23.06.2020.

    jao grozno..:/

  • malenazd9 23.06.2020.

    Ako se njoj svidja,meni ok.Ta vrsta tetovaze nije moj djir,ali ni ne mora biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare