To je to što me zanima!

Sonja mami uzdahe fotkama u kadi: Opustila se uz šampanjac

Influencerica je brige oko useljenja u novi stan u Zagrebu nakratko ostavila iza sebe i opustila se u romantičnoj kupki. Proslavila je Valentinovo i pohvalila se na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nedostaju joj putovanja po svijetu, no influencerici Sonji Kovač (36) trenutačno je u planu useljenje u novi stan koji je nedavno kupila u Zagrebu. Živi s dečkom Goranom Mandićem, s kojim je u ožujku prošle godine proslavila osmu godišnjicu veze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A jučer je brige oko useljenja ostavila iza sebe i opustila se u romantičnoj kupki. 'Okinula' je i nekoliko fotografija za koje je pozirala u kadi s čašom šampanjca.

- Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj dečko za spoj na Valentinovo je slađi nego ti - napisala je Sonja u opis objavljenih fotografija i svoje pratitelje pitala koja im se od njih najviše sviđa.

U komentarima su joj pisali kako se ne mogu odlučiti koja im je fotografija najbolja te je influencerica dobila puno komentara na račun izgleda. Brojni njezini pratitelji čestitali su Valentinovo njoj i Goranu.

Inače, kroz nekoliko tjedana Sonja i Goran uselit će se u novi stan. Kupnju je planirala dvije godine.

NAŠLA DOM IZ SNOVA Sonja nakon kupnje stana: 'U Zagrebu su cijene previsoke...'

Influencerica je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu. Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora. 

- Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to - rekla je tada Kovač, nakon što je razgledala stan čija je cijena bila 190 tisuća eura. 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • palačinka1 16.02.2021.

    Čudi me da se jos nije slikala u nekoj rupi u Mečenčanima,,,,drzi šampanjac i pući usta a rupa se talasa

  • Trump Jong Un 15.02.2021.

    Od sveg serviranog na portalu biram Donnu i Sonju a vi se poslužite preostalim 🥴

  • japanokinezjapano 15.02.2021.

    Nije dobro ispeglala i fotošopirala strije na butini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare