Obavijesti

Show

Komentari 27

Sonja nakon kupnje stana: 'U Zagrebu su cijene previsoke...'

Sonja nakon kupnje stana: 'U Zagrebu su cijene previsoke...'
6

Stvarno se prodaju grozni stanovi za prevelike novce i zaista treba tražiti jako dugo kako bi se pronašlo nešto dobro i za bolju cijenu, kaže Sonja Kovač, koja je nedavno kupila svoju prvu nekretninu

VIDEO

Influencerica i glumica Sonja Kovač (36) nedavno je s dečkom Goranom Mandićem kupila stan u Zagrebu. Kupnju stana je planirala dvije godine te su podignuli kredit. Uselit će se za nekoliko tjedana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sonja Kovač na TikToku

Pokretanje videa...

01:14

Opisala je i kriterije koje je imala prilikom razgledavanja stanova.

- Željela sam stan s dvije, tri sobe, s vrtom, terasom, da su dnevni i kuhinja spojeni, određene lokacije, pozicija, cijena kvadrata - rekla je za Story.hr.

U Zagrebu su cijene nekretnina u posljednjih nekoliko godina porasle, što smatra i Sonja.

- Da, mislim da su cijene previsoke. Stvarno se prodaju grozni stanovi za prevelike novce i zaista treba tražiti jako dugo kako bi se pronašlo nešto dobro i za bolju cijenu. Bojim se da ova cijela situacija s koronom i potresima neće ništa značajno utjecati na korigiranje cijena stanova - osim možda onih starih u centru grada - govori Sonja. 

Influencerica je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu. Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora. 

- Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to - rekla je tada Kovač, nakon što je razgledala stan čija je cijena bila 190 tisuća eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin