Show

Komentari 22

Sonja mami uzdahe fotkama u kadi: Opustila se uz šampanjac

Sonja mami uzdahe fotkama u kadi: Opustila se uz šampanjac

Influencerica je brige oko useljenja u novi stan u Zagrebu nakratko ostavila iza sebe i opustila se u romantičnoj kupki. Proslavila je Valentinovo i pohvalila se na društvenim mrežama

Nedostaju joj putovanja po svijetu, no influencerici Sonji Kovač (36) trenutačno je u planu useljenje u novi stan koji je nedavno kupila u Zagrebu. Živi s dečkom Goranom Mandićem, s kojim je u ožujku prošle godine proslavila osmu godišnjicu veze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A jučer je brige oko useljenja ostavila iza sebe i opustila se u romantičnoj kupki. 'Okinula' je i nekoliko fotografija za koje je pozirala u kadi s čašom šampanjca.

- Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj dečko za spoj na Valentinovo je slađi nego ti - napisala je Sonja u opis objavljenih fotografija i svoje pratitelje pitala koja im se od njih najviše sviđa.

U komentarima su joj pisali kako se ne mogu odlučiti koja im je fotografija najbolja te je influencerica dobila puno komentara na račun izgleda. Brojni njezini pratitelji čestitali su Valentinovo njoj i Goranu.

Inače, kroz nekoliko tjedana Sonja i Goran uselit će se u novi stan. Kupnju je planirala dvije godine.

Influencerica je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu. Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora. 

- Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to - rekla je tada Kovač, nakon što je razgledala stan čija je cijena bila 190 tisuća eura. 

 

Najčitaniji članci