To je to što me zanima!

Sonju Kovač je dečko zaprosio na desetu godišnjicu veze na Maldivima: 'Magična večer!'

Influencerica je na društvenim mrežama objavila video u kojem u pijesku ispisuje '10 years' ('Deset godina'), zatim se okreće i ugleda svog partnera Gorana kako kleči pred njom s prstenom
Vidi originalni članak

Glumica i influencerica Sonja Kovač (37) na društvenim mrežama je objavila da ju je njezin partner, profesionalni pokeraš Goran Mandić, zaprosio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sonja i Goran već tjedan dana uživaju na odmoru na Maldivima, a influencerica se u ponedjeljak na Instagram storyju pohvalila egzotičnom lokacijom na kojoj su proslavili desetu godišnjicu svoje veze.

- Zaruke na desetu godišnjicu! Ovo se dogodilo sinoć!! Još sam sva pod dojmom... Bila je to magična večer... - napisala je Sonja na svom profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Objavila je i video u kojem u pijesku ispisuje '10 years' ('Deset godina'), zatim se okreće i ugleda Gorana kako kleči pred njom s prstenom.

'UVIJEK SAM TO HTJELA' Sonja Kovač kupila dečku i sebi iste outfite, on se nije oduševio

U samo nekoliko sati u komentarima su se skupile stotine čestitki Sonjinih pratitelja, a sreću su joj poželjele i Bojana Gregorić te Pamela Ramljak.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S PEDROM IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 25.05.2022.

    Ako kroz 10 godina nije ostala trudna ili je neplodna ili se toliko užasava trudnoće s njim pa se čuva jer ga ne voli. Bježi od nje!!!

  • rocky55555 23.03.2022.

    Magično, spontano i bez kamera... jako lijepo

  • barica_30 22.03.2022.

    Neočekivano, spontano, iznenađujuće... NOT.

Komentiraj...
Vidi sve komentare