To je to što me zanima!

Sophie Turner je objavila fotku vjenčanice: Wow, oduzima dah!

Fotografije su objavili na Instagramu, kako bi s obožavateljima podijelili svoj poseban dan. U opisu slike, jednostavno su napisali 'Gospodin i gospođa Jones'...
Vidi originalni članak

Glumica popularne televizijske serije 'Igre prijestolja', Sophie Turner (23) i pjevač Joe Jonas (29) napokon su objavili iščekivane fotografije njihova vjenčanja od prošlog tjedna. Poznati par odlučio je taj dan obilježiti u Francuskoj gdje je bila ceremonija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografije su objavili na Instagramu, kako bi s obožavateljima podijelili njihov poseban dan. Joe je nosio crno odijelo, a Sophie prekrasnu bijelu haljinu. U opisu slike, jednostavno su napisali 'Gospodin i gospođa Jones'.

Obožavatelji, a i mnogi poznati i slavni također su reagirali na fotografije komentarima, čestitajući im i želeći sve najbolje u daljnjem životu. Posebno ih je očarala vjenčanica za koju su pisali da 'oduzima dah'. 

- Sophie, Sophie, više si nego prekrasna, kakva žena! Želim vam sretne dane!, komentirala je glumica Lena Headey. Mnogi drugi također su oduševljeni izgledom ovog slavnog para.

Naime, poznati par zaručio se 2017. godine. Oženili su se najprije u Las Vegasu, 1. svibnja ove godine te su odlučili ponoviti vjenčanje na tradicionalniji način.

NA SNIMANJU 'IGRE PRIJESTOLJA' Sophie Turner: 'Nisam smjela prati kosu i cijeli set je smrdio'

Iz tog razloga, kao destinaciju su odabrali  luksuzno imanje na Provansi, gdje su ovom prilikom unajmili i dvorac. Gosti su pristizali iz raznih dijelova svijeta, a mladenci nisu skidali osmijeh s lica.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.07.2019.

    Gospodin i gosp Jones? stvarno...?! to sigurno nisu napisali...a vjencanica je predivna...

  • PLAVOOKI_1 04.07.2019.

    Dal se meni čini ili je vislja od njega za pola glave

  • hadred18 04.07.2019.

    Tko je ona?

Komentiraj...
Vidi sve komentare