To je to što me zanima!

Soraja Vučelić sa sinom Kanom otputovala u topli Dubai: 'Ovo će biti najbolja godina do sada'

Dašak atmosfere iz grada koji nikad ne spava dijeli s pratiteljima, koji bi rado bili na njezinome mjestu
Vidi originalni članak

Srpska starleta Soraja Vučelić (37) ovih dana, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, uživa u Dubaiju. S plavokosim sinčićem Kanom šeće, sunča se, degustira specijalitete... 

NAKON DUGO VREMENA SE OGLASILA... Soraja Vučelić ljuta na modnu marku: 'Kako vas nije sramota'

Dašak atmosfere iz grada koji nikad ne spava dijeli s pratiteljima, koji bi rado bili na njezinome mjestu.

Uživa u svjetlima grada, plažama

- Ovo će biti najbolja godina - sluti Soraja.

BILA NA BROJNIM OPERACIJAMA Soraju je proslavio reality show, danas živi u Zagrebu, a ovako je izgledala prije transformacije

Noću uživa u svjetlima grada, a danju u pješčanim plažama i šetnji. S obzirom na to da se u Dubaiju temperature trenutačno kreću do 27 Celzijevih stupnjeva, štiti se sunčanim naočalama i prozračnim haljinama. 

Dobro je raspoložena. Baš kao i sin Kan, kojeg vozi u kolicima marke Dior, čija je cijena na službenim stranicama 6.500 eura. 

Često na udaru kritika zbog plastičnih operacija

Soraja je postala poznata nakon četvrte sezone 'Big Brothera' i to prije više od 10 godina. Kroz vrijeme se njezin izgled potpuno promijenio zbog brojnih plastičnih operacija. 

NA CVJETNOM TRGU Soraja Vučelić živi u stanu od osam milijuna eura u Zagrebu

Operirala je grudi, popravljala zube, nekoliko je puta operirala nos, povećala usta... Zbog toga je često na udaru kritika jer mnogi smatraju kako u tome pretjeruje. 

Skrivala trudnoću

U travnju prošle godine potvrdila je da je postala majka. Svoju je trudnoću držala u tajnosti, no nakon poroda se vratila obožavateljima na društvenim mrežama. Za jednu emisiju je tada poručila i kako je upotpunila svoju sreću. 

SORAJINA NAJBOLJA PRIJATELJICA Rozga zapjevala na rođendanu starlete Ane Korać: Zabavu je organizirao tajanstveni partner

- Ustajem svaka dva sata, sve je podređeno bebi, obično idem spavati u 10 kad i on, a budim se kada ga treba nahraniti. To je slatka bol - rekla je i opisala svojeg sina kao 'divno dijete koje ne plače, a nije ni zahtjevno'. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dobar loš zao No1 06.01.2024.

    Radno..,

  • XM12 06.01.2024.

    Gdje joj je Ekrem????

  • zorozimba 06.01.2024.

    Počela radit...šeici čekaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare