To je to što me zanima!

Španjolska otkazala Domingov nastup zbog uznemiravanja...

Umjetnik koji je sve dosad nijekao te događaje, objavio je u utorak priopćenje u kojemu je prvi put zatražio oprost od dvadesetak žena koje su ga optužile za spolno uznemiravanje
Vidi originalni članak

Španjolska je u srijedu prvi put otkazala nastup opernog pjevača Placida Dominga (79) pošto je u utorak priznao "odgovornost" u aferi spolnog uznemiravanja, priopćili su organizatori.

Državni institut za glazbeno-scensku umjetnost pri ministarstvu kulture objavio je da je otkazao glazbenikovo sudjelovanje u predstavama koje se 14. i 15. svibnja trebaju održati u nacionalnom kazalištu Zarzuela u Madridu "u znak potpore ženama" žrtvama spolnog uznemiravanja.

Otkad je u kolovozu izbila afera, nijedno kazalište ni opera u Španjolskoj nisu otkazali nastup slavnog madridskog tenora koji je postao bariton. Placido Domingo je "nacionalni spomenik kulture" u domovini, gdje je u kolovozu nekoliko opernih diva koje su s njim surađivale stalo u njegovu obranu.

Umjetnik koji je sve dosad nijekao te događaje, objavio je u utorak priopćenje u kojemu je prvi put zatražio oprost od dvadesetak žena koje su ga optužile za spolno uznemiravanje u Sjedinjenim Državama.

- Iskreno mi je žao zbog boli koju sam im nanio. Prihvaćam odgovornost za svoje postupke - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miške 27.02.2020.

    Domingo i Ivo Robić su najbolji muški glasovi ikad. Domingo je veliki muzičar i pjevač, k tome i zgodan čovjek. Mnoge ženske su mu se nametale, nije ih trebao mamiti ni silovati. Ali vremena su takova, da je moderno da te poznati zlostavlja. Natjerali su ga da se ispričava. Sjećam se kad je pjevao u Beču u Staats Operi, na izlazu ga je čekala masa mladih oduševljenih djevojaka i žena. Moje tajnice su ludovale i bile sretne da su ga mogle slušati sa galerije. Nikoga on nije trebao napadati, nametale su mu se i vabile ga- a sad se žale.

  • bolna_istina 27.02.2020.

    Ovi sexy oglasi nisu ok, a kada mi napišemo istinu ili pokupimo ban ili nam se obriše..... Ma bravo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare