To je to što me zanima!

'Spasilačka služba': Još 'seksi' slika stiže nam od The Rocka

Prvi film dolazi tek naredne godine, no do tada ćemo vidjeti svu postavu u svim mogućim pozama i na sve moguće načine. I one koji nisu seksi, a i one koje i te kako jesu
Vidi originalni članak

Osim po nevjerojatnoj postavi seksi glumica i po poprilično smiješnoj glumi Davida Hasselhoffa, 'Spasilačku službu' pamtimo i po Pameli Anderson, Yasmine Bleeth i Nicole Eggert. No ono što je također ostalo mnogima u sjećanju su kadrovi u kojima glavni glumci skaču s brodova i platformi, koje eksplodiraju netom nakon što su naši heroji odskočili.

Srećom, The Rock i te kako razumije važnost takvih kadrova u filmu kojeg snima, pa se svakom prilikom trudi pokazati nam da 'ne izmišlja toplu vodu', već da razumije korijene serije i ono što ju je učinilo legendarnom. I premda se mi danas možemo smijati takvim kadrovima, ipak su oni to što čini 'Spasilačku službu' zabavnom.

A glumac, s kojim se Johnson ne prestaje zafrkavati je Jon Bass, kojeg je šaljivo opisao kao brata, legendu i karate majstora. Bassova uloga još nije u potpunosti objašnjena, no moguće je da će glumiti 'uredskog spasioca', a sigurno je da će biti komična potpora timu.

A prije te slike, The Rock je objavio i sliku na kojoj se vidi kako lagodno krstari plažom na 'quadu', u pratnji Ilfenesh Hadere i Kelly Rohrbach, čime je još jednom potvrdio da su svi važni elementi serijala dospjeli u film.

Uz Dwaynea i Zaca Efrona, u filmu nastupaju i Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra iz 'Quantica' te Jon Bass, a najnoviji dodatak su David 'The Hoff' Hasselhoff i legendarna plavuša, Pamela Anderson.

'Baywatch' u kina dolazi za malko više od godine dana, sredinom svibnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare