To je to što me zanima!

Spektakl u Puli: Prepuna Arena dočekala je Josea Carrerasa

Obožavatelji su oduševljeno dočekali tenora iz Španjolske u pulskoj Areni. Carreras je u Hrvatsku došao u sklopu svoje svjetske turneje 'A Life In Music' Final World Tour
Vidi originalni članak

Nastup jednog od najvećih opernih pjevača svih vremena u Puli ima i humanitarni karakter jer je cilj koncerta sakupiti minimalno pola milijuna kuna koji će biti donirani dječjem odjelu KBC Rijeka i Rehabilitacijskom centru Veruda u Puli.

Jose Carreras (69) na turneji 'A Life In Music' vodi obožavatelje na jedinstveno glazbeno putovanje tijekom kojeg pjeva pjesme koje su utjecale na njega i definirale njegov život, a sada će na isto takvo putovanje krenuti i njegovi hrvatski fanovi u pulskoj Areni.

U Pulu je došao sa svojom obitelji, a kako je cijeli koncert humanitarnog karaktera i sam Jose se odrekao dijela svog honorara kako bi pomogao akciji, a drugi pak dio njegovog honorara ide u njegovu humanitarnu zakladu.

Pogledajte atmosferu uoči koncerta Josea Carrerasa u Puli:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 24.07.2016.

    http://arhiva.nacional.hr/clanak/26334/bashkim-shehu-menadzerski-car-pulske-arene

  • kllea 24.07.2016.

    prije puno godina u Medulinu su gostovali filharmonija St.Petersburga, svrali su na otvorenom, na igralištu, to je bilo nezaboravno, čuti takav jedn orkestar uživo, doživljaj koji se pamti. bila mi je želja i ovakav jedan glas čuti uživo, al jbg, krivi tajming za mene, da je bilo prošlu nedjelju, ni problem taman sam bila tam

  • Mislilac 23.07.2016.

    Svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare