To je to što me zanima!

Split se pretvorio u filmski set: Snima se serija 'Kula tmine'

Tijekom vikenda su se već počele postavljati filmske kulise pa su zbog toga bila zatvorena Zlatna vrata Dioklecijanove palače i pristup je s te strane blokiran
Vidi originalni članak

U Splitu u ponedjeljak počinje snimanje serijala "Kula tmine" prema predlošku knjiga Stephena Kinga (71). Serija će se sastojati od 13 epizoda, a osim u Splitu, serija će se snimati i u Kijevu, malom mjestu između Sinja i Knina, prenosi Slobodna Dalmacija

Tijekom vikenda su se već počele postavljati filmske kulise pa su zbog toga bila zatvorena Zlatna vrata Dioklecijanove palače i pristup je s te strane blokiran. U Splitu se već snimala serija "Igra prijestolja" čiji su glumci bili oduševljeni lokacijom. 

Hrvatske lokacije 'preotela' je televizijska kuća 'Amazon prime' od HBO-ove serije "Igra prijestolja". Ta serija postigla je ogromni uspjeh, a dio scena snimao se u Splitu. Publika, ali i glumačka postava serije, bili su oduševljeni splitskim lokacijama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Splitu u tematskom muzeju stoje makete gradova, replike oružja, skulpture te kostime likova iz popularne serije "Igra prijestolja". Petnaestak vrlo vjerno repliciranih kostima glavnih (anti)junaka iz serije izloženi su u muzeju, u svaki je bilo potrebno uložiti puno truda, vremena, a u neke i novca. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mrTrobec 12.05.2019.

    Dakle snima se normalno stanje Splita

Komentiraj...
Vidi sve komentare