To je to što me zanima!

Splitski menadžer: Tomica o Severini nije progovorio ni riječ

Ivica Bubalo na Facebooku je objavio kako je bio sa Severininim menadžerom, Tomicom Petrovićem, na kavi te da ništa o njoj ili prekidu suradnje nije spomenuo
Vidi originalni članak

Nakon što se počelo šuškati kako Severina (46) više nije u dobrim odnosima niti s menadžerom, da ju je napustio i PR tim, te da je prekinula dugogodišnje i prijateljske odnose s PR menadžerom Davorom Grginom, javio se splitski menadžer Ivica Bubalo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prekjučer sam bio na kavi s njenim dosadašnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, ni jednog slova, bilo što loše o Severini. Vrlo su slični, oboje super ljudi - napisao je na svom Facebook profilu.

Dodao je kako je Severina na udaru srpskih medija koji ju pokušavaju 'sabotirati'. Iako nikad nije bio njen menadžer, dodao je da je svjedok desecima humanitarnih koncerata za koje nikad nije uzela putne troškove.

Na dan objave nove pjesme 'Popila', prvi put otkad surađuju, nitko iz njezina PR tima nije poslao obavijest medijima o premijeri spota. A spot je jedina novina u karijeri gospođe Kojić koja je u manje od mjesec dana imala tri koncertna debakla.

NE SVIRAJU VIŠE ZAJEDNO Severinin basist: Otišao sam i ja od nje, imamo druge planove

Posljednji u nizu problematičnih gaža bio je njezin nastup u Začretju. Ondje je Severina trebala nadoknaditi ranije otkazani koncert u Donjoj Stubici, no na svojem profilu na društvenoj mreži pravdala se obožavateljima kako zbog organizacijskih poteškoća ipak opet neće pjevati. No organizatori su ispričali svoju stranu priče, u kojoj tvrde da Severina laže.

- Ostali smo neugodno iznenađeni njenom objavom na službenoj Facebook stranici, u kojoj razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora, iako tome nije tako - napisali su na Facebook stranici kafića Famous Vintage Bar koji je organizator najavljenog koncerta. Dodali su kako ne žele “špekulirati” o razlozima zbog kojih je Severina na vlastitu inicijativu otkazala koncert.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • glinac 27.03.2019.

    Ona imala ljude na plaći a mi joj plaćali mirovinsko... Ko tu koga?

  • arf_4 27.03.2019.

    A zašto bi on tebi to uopće išao objašnjavati Bubalo?

  • Larry Sleaze 27.03.2019.

    Svi znaju da su Kurir, Blic, Alo i još neki dno dna žutila, laž na laž , a to smo vidjeli kod Karleuše i moru izmišljenih laži oko cijele izmišljene afere. To žutilo u Srbiji drže doslovno mafijaši ili su potkupljeni od mafijaša ( Kurir) povezani s Cecom koja je glavna "Kuma" narko mafije koju je preuzela od Gotovininog druga Arkana. Ali kad Hrvatski pjedini portali idu to prenositi kao vijest, onda je jasno o čemu se tu zapravo radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare