Obavijesti

Show

Komentari 61

Severinin basist: Otišao sam i ja od nje, imamo druge planove

Severinin basist: Otišao sam i ja od nje, imamo druge planove
5

Tijekom svoje karijere, Severina je mijenjala prateće glazbenice i glazbenike s kojima bi nakon njihovih odlazaka u nove glazbene izazove uvijek ostajala u prijateljskim odnosima, kažu iz Severininog tima

VIDEO

Nevolja nikad ne dolazi sama. U slučaju Severine Kojić (46) moglo bi se reći da suradnici nikad ne odlaze sami. Najnoviji koji spada u galeriju bivših je Henry Radanović (52).

- Baš ste uporni. Ne želim pričati, nemam nikakav komentar - rekao nam je Riječanin na prvu, ali upornost se isplati, pa je na pitanje ako je istina da više neće svirati sa Severinom ipak odgovorio.

- Je, istina je, više neću svirati u njenom pratećem sastavu - rekao je na prvu, pa nastavio:

- Trenutačno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Poslovno, Severina je izuzetan profesionalac, a meni osobno jako draga osoba. Nas dvoje ćemo zauvijek biti prijatelji - rekao je basist.

Davor Grgin, iz Severininog tima za odnose s javnošću, odgovorio je da su spremni i za takve situacije. Kako je krenulo u zadnje vrijeme, valjalo bi im biti na oprezu.

- Svatko od Severinih glazbenika uvijek ima spremnu svoju zamjenu za eventualni slučaju više sile, bolesti i sl., kako bi se bilo koji ugovoreni nastup mogao održati. Tijekom svoje karijere, Severina je mijenjala prateće glazbenice i glazbenike s kojima bi nakon njihovih odlazaka u nove glazbene izazove uvijek ostajala u prijateljskim odnosima - kazao nam je Grgin.

Severinin krah? Otkantala i PR stručnjaka, a gaža ni za lijek...
Severinin krah? Otkantala i PR stručnjaka, a gaža ni za lijek...

Sad već bivši Severinin basist ujedno je i ugledni kontrabasist. Osnovnu je glazbenu školu završio u Rijeci, svirao u nekoliko tamošnjih rock bendova. Jedan je od osnivača Elvis Satnić Group, s kojim je osvojio i nekoliko Porina. Najviše uživa, kako sam kaže, dok svira “svoj jazz”. Ipak, bio je i dugogodišnji član Severininog pratećeg benda.

- Neki od njih odlazili su i vraćali se u Severinin prateći sastav, ovisno o planovima koncertnih aktivnosti i njihovim osobnim planovima i karijerama - pojašnjava Grgin, kao da se nada kako će se jednog dana i Henry vratiti.

U tom kaotičnom egzodusu Severininih suradnika teško se i snaći. Negativna serija krenula je prošle godine kada im je odvjetničko društvo “Budimir & Metere” otkazalo suradnju u predmetima s bivšim partnerom Milanom Popovićem (54) s kojim ima sedmogodišnjeg sina Aleksandra. Potom je zvala slovenskog menadžera Dušana Jungera da ju odsad on zastupa.

- Pa mi surađujemo već 16 godina, ja ju zastupam u Sloveniji. O nešto široj suradnji još ne mogu pričati jer se nismo uspjeli susresti, nije imala vremena - rekao nam je prije nekoliko dana Junger.

severina

A da je pronašla vremena, pjevačica možda ne bi doživjela fijasko na posljednja tri koncerta. Onaj u Zlatiboru, klimatskom lječilištu na jugozapadu Srbije bio je sramotno posjećen, a potom su otkazani oni u Donjoj Stubici i Sv. Križu Začretje. Severina je pisala kako je sve zbog tehničkih problema, dok su organizatori iz Začretja oštro odgovorili i rekli da laže.

- Organizacijski problemi vezani na nastup koji je isti organizator iz Donje Stubice prebacio u Začretje nemaju veze sa Severinom, jer ona svoje nastupe ne dogovara osobno - rekao je Grgin.

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju