To je to što me zanima!

Splitski nogometaš gol do pasa zabavljao se na nastupu Cece...

Hrvatski nogometaš Marko Livaja bio je jedan od glavnih zabavljača na rođendanu BiH nogometaša Ognjena Vranješa. Naš nogometaš opustio se uz nastup Svetlane Ražnatović Cece, udovice ratnog zločinca Arkana
Vidi originalni članak

Prošlog vikenda u Ateni nogometaš Ognjen Vranješ slavio je 30. rođendan. Među uzvanicima bio je i splitski nogometaš te njegov suigrač iz AEK-a i povremeni hrvatski reprezentativac Marko Livaja (27). Kako pokazuju snimke koje je objavio Kurir, nogometaši su se ludo zabavljali na rođendanu bivšeg ljubavnika Jelene Karleuše (40). Među veselijima u društvu svakako je bio i Livaja, koji je, kao i ostatak gostiju, gol do pasa pjevao cajkaške hitove. Posebna gošća na rođendanu bila je Svetlana Ražnatović Ceca, udovica četničkog vođe i ratnog zločinca Arkana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Livaja je prvo veselo hopsao uz cajku Nađu Golubović, slikavao je 'selfieje' i napinjao mišiće, a onda je pomogao slavljeniku puhati u svjećice na torti. Mikrofon je kasnije preuzela Ceca i oduševila društvo kojoj je skandiralo.

I Livaja je, baš kao i Vranješ, poznat po brojnim skandalima..Nakon utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Videotona udario je srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, dok je igrao u Italiji za Atalantu prvo je šakom udario nogometaša Ivana Radovanovića, a onda je navijače kluba nazvao gadovima.

- Poslije jednog duela na travnjaku unio mi se u lice. Pokušao sam se okrenuti i otići, ali me on pogodio šakom u glavu. Srećom da sam bio okrenut, jer vjerojatno bi mi polomio nos da me udario s prednje strane - rekao je nakon incidenta srpski nogometaš Radovanović.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Pra&vica 20.08.2023.

    Treba sve izvore informacija uzimati sa rezervom...ali ako je ovo istina onda definitivno nesto sa Markom Livajom nije u redu. Uopce odlazak na rodjendan covijeku koji se deklarira kao cetnik ( i zabavlja ga osoba koja ima isto opredjeljenje, sto je i za ocekivati ) a ikona si ljudi koji imaju sasvim suprotni zivotni stav, je za nevjerovati i potpuno neprihvatljivo !

  • Grdelin1 10.06.2022.

    Ha ha,sada orjunaškoj gubi sa Sportnet.foruma ne smeta što tetovirana pobegulja slavi uz Cecu i Vranješa sa tetoviranim četničkim vojvodom?Isti su oni,ovaj smrad tetovirani NIKADA ne bi smio prismrditi Hrvatskoj Reprezentaciji.Daliću,jedi govna skupa sa ovim četnikom.

  • 23.10.2019.

    Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare