To je to što me zanima!

Spori 'Malcolmov' oporavak: Za moždani udar kriv je stres

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' čudi se što je s 27 godina imao moždani udar jer redovito vježba, ne pije i ne puši. Frankie kaže kako mora biti dobro zbog zaručnice
Vidi originalni članak

Frankie Muniz (27) vozio se na motociklu kad je dobio blaži moždani udar. Nije vidio na desno oko, izgubio je osjećaj u rukama i imao strašne glavobolje.

- Mislio sam da mi se nešto zalijepilo za kacigu. Jedva sam se dovezao do kuće buduće punice. Shvatio sam da imam ozbiljan problem kad sam počeo teturati - rekao je Frankie Muniz u prvom televizijskom intervjuu otkad je izišao iz bolnice u Arizoni. Glumac se žalio zaručnici Elyciji Turnbow da ga boli glava i ima trnce u rukama, ali ona ga nije razumjela. Zvučao je kao da govori na stranom jeziku. Frankie se uplašio za zdravlje kad su mu liječnici rekli da je imao lakši moždani udar.

- Svako jutro vježbam. Trčim i dižem utege. Nikad nisam popio kap alkohola i prezirem cigarete, pa se pitam kako je ovako nešto moguće - izjavio je junak humoristične serije 'Malcolm u sredini'.

 Liječnici kažu da manje od deset posto ljudi mlađih od 45 godina ima slične zdravstvene probleme. Za glumčev moždani udar najveći krivac bio je stres.

- Protiv toga se ne mogu boriti. Volim raditi i već sam na rubu živaca jer se moram odmarati, a to mi je ubitačno dosadno - žalio se Muniz. Jedva čeka da se vrati na posao. Trenutačno završava televizijski film 'Destruction: Las Vegas' i priprema se za koncerte s bendom Kingsfoil u kojem svira bubnjeve.

- Sretan sam jer imam najbolju njegovateljicu na svijetu. Moram biti dobro zbog zaručnice. Toliko joj dugujem - rekao je Frankie. S Elycijom je od 2008.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mimimi222 07.12.2012.

    Malcom.... odlicna je serija!!! mogu pogledati 8 puta reprize i nikada ne dosadi... :) drzi se.

  • WebSuperman 07.12.2012.

    odmah sam se sjetio epizode kad je frajer dobio čir na želucu jer je potiskivao gnjev... najkrvavije kad je njegovo zdravlje liječnik usporedio sa zdravljem kontrolora leta od 60 godina

  • ĐinoKostelec 06.12.2012.

    nebi nikad rekel da ima 27

Komentiraj...
Vidi sve komentare