Obavijesti

Show

Komentari 14

Spori 'Malcolmov' oporavak: Za moždani udar kriv je stres

Spori 'Malcolmov' oporavak: Za moždani udar kriv je stres
3

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' čudi se što je s 27 godina imao moždani udar jer redovito vježba, ne pije i ne puši. Frankie kaže kako mora biti dobro zbog zaručnice

VIDEO

Frankie Muniz (27) vozio se na motociklu kad je dobio blaži moždani udar. Nije vidio na desno oko, izgubio je osjećaj u rukama i imao strašne glavobolje.

- Mislio sam da mi se nešto zalijepilo za kacigu. Jedva sam se dovezao do kuće buduće punice. Shvatio sam da imam ozbiljan problem kad sam počeo teturati - rekao je Frankie Muniz u prvom televizijskom intervjuu otkad je izišao iz bolnice u Arizoni. Glumac se žalio zaručnici Elyciji Turnbow da ga boli glava i ima trnce u rukama, ali ona ga nije razumjela. Zvučao je kao da govori na stranom jeziku. Frankie se uplašio za zdravlje kad su mu liječnici rekli da je imao lakši moždani udar.

- Svako jutro vježbam. Trčim i dižem utege. Nikad nisam popio kap alkohola i prezirem cigarete, pa se pitam kako je ovako nešto moguće - izjavio je junak humoristične serije 'Malcolm u sredini'.

 Liječnici kažu da manje od deset posto ljudi mlađih od 45 godina ima slične zdravstvene probleme. Za glumčev moždani udar najveći krivac bio je stres.

- Protiv toga se ne mogu boriti. Volim raditi i već sam na rubu živaca jer se moram odmarati, a to mi je ubitačno dosadno - žalio se Muniz. Jedva čeka da se vrati na posao. Trenutačno završava televizijski film 'Destruction: Las Vegas' i priprema se za koncerte s bendom Kingsfoil u kojem svira bubnjeve.

- Sretan sam jer imam najbolju njegovateljicu na svijetu. Moram biti dobro zbog zaručnice. Toliko joj dugujem - rekao je Frankie. S Elycijom je od 2008.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu