To je to što me zanima!

Šprajc je TV osoba godine, Toni glazbenik, a Thaller novo lice...

Medijska nagrada Večernjakova ruža po prvi je put održana u ovom neobičnom, virtualnom izdanju, a pobjednici su svoje veselje podijelili iz vlastitih domova
Vidi originalni članak

Zbog pandemije korona virusa 'hrpa' događaja prebacila se iz stvarnog u virtualno, a tom se trendu prvi put u povijesti priključila i  medijska nagrada - Večernjakova ruža. Virtualnu dodjelu ove nagrade gledatelji mogu pratiti na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije i live na portalu Vecernji.hr te na Facebook stranici Večernjeg lista. Voditeljsku palicu ove godine preuzeli su Duško Ćurlić i Doris Pinčić Rogoznica u praznom zagrebačkom HNK. 

Jedna je od posljedica pandemije koronavirusa i ta da su od ožujka otkazane i odgođene sve manifestacije i koncerti kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, ali to nije spriječilo organizatore da zaslužnima na jedinstven način dodijele Večernjakove ruže. Tako su gledatelji u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji osjetili dašak glamura uz poštivanje svih mjerila socijalnog distanciranja.

Bez obzira na pandemiju, dobre energije i zabave nije nedostajalo. Večernjakova ruža dodijeljena je u sedam kategorija: za TV osobu godine, radijsku osobu godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenika godine, TV emisiju godine, radijsku emisiju godine i novo lice godine.

Radijskom emisijom godine proglašena je emisija Povratak u budućnost s radija HRT – HR 2, dok su Ružu za najbolje radijske voditelje osvojili Marko Bratoš i Hrvoje Kečkeš s Narodnog radija. Nagrada za novo lice godine pripala je mladoj glumici Tari Thaller.

U kategoriji glumačkog ostvarenja godine slavila je Jelena Miholjević, dok je glazbenikom godine proglašen Tony Cetinski. Emisija Provjereno osvojila je Ružu za najbolju TV emisiju u protekloj godini, dok je Zoran Šprajc proglašen najboljim TV licem.

Svečanost dodjele vodili su Doris Pinčić Rogoznica i Duško Ćurlić, a nastupile su neke od naših najvećih glazbenih zvijezda. Ovu posebnu večer dodatno su zajedničkim nastupom uveličali Let 3 i Tereza Kesovija, koji su izveli pjesmu „Sam u vodi“, a osim njih nastupili su Toni Cetinski i klapa Sebenico, koji su izveli „Ti, samo ti“, Psihomodo pop nastupio je s pjesmom „Sve će biti u redu“, a Nina Badrić otpjevala je „Za dobre i loše dane“.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 29.04.2020.

    Neš ti pjevača Cetinski. Ima dobre pjesme, ali njegov glas ih uništava.

  • danyyyy 29.04.2020.

    Možeš misliti godine u kojoj je šprajc tv lice, a Toni glazbenik godine.... Loša godina do bola!

  • vedii888 29.04.2020.

    Šprajc osoba godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare