Obavijesti

Show

Komentari 59

Šprajc je TV osoba godine, Toni glazbenik, a Thaller novo lice...

Šprajc je TV osoba godine, Toni glazbenik, a Thaller novo lice...
8

Medijska nagrada Večernjakova ruža po prvi je put održana u ovom neobičnom, virtualnom izdanju, a pobjednici su svoje veselje podijelili iz vlastitih domova

VIDEO

Zbog pandemije korona virusa 'hrpa' događaja prebacila se iz stvarnog u virtualno, a tom se trendu prvi put u povijesti priključila i  medijska nagrada - Večernjakova ruža. Virtualnu dodjelu ove nagrade gledatelji mogu pratiti na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije i live na portalu Vecernji.hr te na Facebook stranici Večernjeg lista. Voditeljsku palicu ove godine preuzeli su Duško Ćurlić i Doris Pinčić Rogoznica u praznom zagrebačkom HNK. 

Vecernjakova ruza 2020.

Jedna je od posljedica pandemije koronavirusa i ta da su od ožujka otkazane i odgođene sve manifestacije i koncerti kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, ali to nije spriječilo organizatore da zaslužnima na jedinstven način dodijele Večernjakove ruže. Tako su gledatelji u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji osjetili dašak glamura uz poštivanje svih mjerila socijalnog distanciranja.

Vecernjakova ruza 2020.

Bez obzira na pandemiju, dobre energije i zabave nije nedostajalo. Večernjakova ruža dodijeljena je u sedam kategorija: za TV osobu godine, radijsku osobu godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenika godine, TV emisiju godine, radijsku emisiju godine i novo lice godine.

Radijskom emisijom godine proglašena je emisija Povratak u budućnost s radija HRT – HR 2, dok su Ružu za najbolje radijske voditelje osvojili Marko Bratoš i Hrvoje Kečkeš s Narodnog radija. Nagrada za novo lice godine pripala je mladoj glumici Tari Thaller.

U kategoriji glumačkog ostvarenja godine slavila je Jelena Miholjević, dok je glazbenikom godine proglašen Tony Cetinski. Emisija Provjereno osvojila je Ružu za najbolju TV emisiju u protekloj godini, dok je Zoran Šprajc proglašen najboljim TV licem.

Svečanost dodjele vodili su Doris Pinčić Rogoznica i Duško Ćurlić, a nastupile su neke od naših najvećih glazbenih zvijezda. Ovu posebnu večer dodatno su zajedničkim nastupom uveličali Let 3 i Tereza Kesovija, koji su izveli pjesmu „Sam u vodi“, a osim njih nastupili su Toni Cetinski i klapa Sebenico, koji su izveli „Ti, samo ti“, Psihomodo pop nastupio je s pjesmom „Sve će biti u redu“, a Nina Badrić otpjevala je „Za dobre i loše dane“.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...