To je to što me zanima!

Šprajc pozirao s novim kolegom Andrijom Jarkom: 'Uvodim ga u posao, bit će nešto od njega!'

Mjesec dana nakon prelaska s Nove TV na RTL, Andrija Jarak je u redakciji posjetio Zorana Šprajca, koji je na društvenim mrežama objavio njihovu fotku i otkrio kako se Andrija snašao na novom radnom mjestu
Vidi originalni članak

Dugogodišnji reporter Nove TV Andrija Jarak, najpoznatiji po svojim pričama iz kaznenog područja, nakon 17 godina je napustio medijsku kuću i prešao na RTL. Voditelj 'RTL Direkta' Zoran Šprajc danas je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu novog kolege Andrije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas nam je u redakciju stigao jedan dosta perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega pa ga polako uvodim u posao. Zasad dosta brzo uči, nemam većih primjedbi, evo veli da će i kavu platiti - napisao je Šprajc u opisu fotke.

U komentarima su Zoranovi pratitelji poželjeli Andriji dobrodošlicu, a podržala ih je i voditeljica Marijana Batinić (40).

'Vas dvojica ste dream team', 'Kakav tandem!' i 'Sretno, Andrija!', poručili su.

EMOTIVNI OPROŠTAJ Andrija Jarak: 'Grlo mi se često stezalo od prizora, a supruga bi voljela da radim mirniji posao'

Podsjećamo,Jarak je Novu TV napustio prije nešto više od mjesec dana, te najavio da je došlo vrijeme za nove poslovne izazove.

- Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove - rekao je Jarak

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rmajstor 13.12.2021.

    Još malo pa Yutel

  • VolbeatDbv 13.12.2021.

    bježi Andrija od ovoga....

  • novival12🇭🇷✌ 13.12.2021.

    Ima se s čim hvaliti... 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare