To je to što me zanima!

Šprajc umalo zakasnio u emisiju pa uspuhan pojasnio razlog: 'Morao sam se fotkati, čudo je'

Deset minuta prije početka Mate Rimac mi je, dok smo se fotkali u hodniku, onak' usput rekao da je na intervju došao s Neverom. Naravno da sam morao izjuriti van, napisao je Šprajc
Vidi originalni članak

Voditelj Zoran Šprajc (53) umalo je u utorak zbog automobila Mate Rimca (33) zakasnio u vlastitu emisiju RTL Direkt. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije samog početka emitiranja emisije, Rimac je rekao Šprajcu da je u studio stigao Neverom, dva milijuna eura vrijednom jurilicom koju je početkom lipnja u Dubrovniku predstavio javnosti. 

Ne propuštajući priliku, voditelj je izletio iz studija kako bi se fotkao kraj 'superbolida' zbog čega se zadihan vratio u studio, a takav i započeo s emisijom. 

- Prvi put da sam umalo zakasnio u emisiju. Deset minuta prije početka, Mate Rimac mi je, dok smo se fotkali u hodniku, onak' usput rekao da je na intervju došao s Neverom. Naravno da sam morao izjuriti van, takav superbolid na parkingu u Krapinskoj i to još origigi hrvatski superbolid ne propušta se vidjeti, opipati, pomaziti. Da nisam oženjen, oženio bih se za njega koliko je to čudo dobro i lijepo napravljeno. U zadnji trenutak uspio sam se odvojiti od Nevere i utrčati u studio, uspuhan i znojan, ali tako je to kad #wecreateemotions. Ovu nadrealnu scenu od milijun dolara fotkao je Mate jer kad čovjek u mraku zna praviti ovakve automobile, onda zna i u mraku fotkat. I fakat :) - napisao je Šprajc u opisu fotke na kojoj pozira kraj automobila.

Razlog gostovanja hrvatskog izumitelja Rimca kod Zorana Šprajca je, kao što svi već znaju, posao života koji je sklopio u ponedjeljak. 

'OVO JE TEK POČETAK' Rimac nakon preuzimanja Bugattija: Bilo je teško opstati u Hrvatskoj, ali ipak smo uspjeli

Podsjetimo, Rimčeva kompanija postala je većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postala je Rimac Grupa koja je podijeljena na dvije tvrtke: Bugatti Rimac i Rimac Technology. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rocky55555 08.07.2021.

    Došao Neverom? Jel to znači da ju je registrirao? Kako mi se čini, vozio je neregistriran auto...

  • rocky55555 08.07.2021.

    Došao Neverom? Jel to znači da ju je registrirao? Kako mi se čini, vozio je neregistriran auto...

  • Marin0021 07.07.2021.

    Treba biti u jednoj od 200 obitelji i onda je u Hrvatistanu sve dozvoljeno. Mozes i sklepati nesto u garazi i nazvati automobilom, i vozati se tim cestom bez tablica i registracije. Ne treba ni homologacija koju ionako na toj maketi nije moguce napraviti ni registracija ni tablice ni nista. Samo pokrice iz vladajuce stranke. Afrika sa strujom. A vi koji se zalite da vam je registracija skupa, ko vas j.

Komentiraj...
Vidi sve komentare