Obavijesti

Show

Komentari 8

Šprajc umalo zakasnio u emisiju pa uspuhan pojasnio razlog: 'Morao sam se fotkati, čudo je'

Šprajc umalo zakasnio u emisiju pa uspuhan pojasnio razlog: 'Morao sam se fotkati, čudo je'
3

Deset minuta prije početka Mate Rimac mi je, dok smo se fotkali u hodniku, onak' usput rekao da je na intervju došao s Neverom. Naravno da sam morao izjuriti van, napisao je Šprajc

Voditelj Zoran Šprajc (53) umalo je u utorak zbog automobila Mate Rimca (33) zakasnio u vlastitu emisiju RTL Direkt. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Mate Rimac VIDEO

Prije samog početka emitiranja emisije, Rimac je rekao Šprajcu da je u studio stigao Neverom, dva milijuna eura vrijednom jurilicom koju je početkom lipnja u Dubrovniku predstavio javnosti. 

Ne propuštajući priliku, voditelj je izletio iz studija kako bi se fotkao kraj 'superbolida' zbog čega se zadihan vratio u studio, a takav i započeo s emisijom. 

- Prvi put da sam umalo zakasnio u emisiju. Deset minuta prije početka, Mate Rimac mi je, dok smo se fotkali u hodniku, onak' usput rekao da je na intervju došao s Neverom. Naravno da sam morao izjuriti van, takav superbolid na parkingu u Krapinskoj i to još origigi hrvatski superbolid ne propušta se vidjeti, opipati, pomaziti. Da nisam oženjen, oženio bih se za njega koliko je to čudo dobro i lijepo napravljeno. U zadnji trenutak uspio sam se odvojiti od Nevere i utrčati u studio, uspuhan i znojan, ali tako je to kad #wecreateemotions. Ovu nadrealnu scenu od milijun dolara fotkao je Mate jer kad čovjek u mraku zna praviti ovakve automobile, onda zna i u mraku fotkat. I fakat :) - napisao je Šprajc u opisu fotke na kojoj pozira kraj automobila.

Razlog gostovanja hrvatskog izumitelja Rimca kod Zorana Šprajca je, kao što svi već znaju, posao života koji je sklopio u ponedjeljak. 

Rimac nakon preuzimanja Bugattija: Bilo je teško opstati u Hrvatskoj, ali ipak smo uspjeli
Rimac nakon preuzimanja Bugattija: Bilo je teško opstati u Hrvatskoj, ali ipak smo uspjeli

Podsjetimo, Rimčeva kompanija postala je većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postala je Rimac Grupa koja je podijeljena na dvije tvrtke: Bugatti Rimac i Rimac Technology.