To je to što me zanima!

Sprijeda anđeo, s leđa vražica: Bivša Miss u (pre)seksi haljini

Nakon rođenja drugog djeteta i gubitka 36 kilograma Jennifer Nicole Lee postala je Miss bikinija. Danas svaki trenutak koristi da pokaže svoje savršeno tijelo
Vidi originalni članak

Fitness guru Jennifer Nicole Lee (36) privukla je poglede u Miamiju pojavivši se u izazovnoj kratkoj haljini. Nekadašnja Miss bikinija za poslovni sastanak odjenula je vrtoglavo visoke potpetice i haljinu koja je otkrivala njezina gola leđa. Ispod nje nije nosila grudnjak pa su okupljeni s leđa imali priliku vidjeti njezine gole grudi. Jennifer je postala fitness idol diljem Amerike nakon što je izgubila više od 36 kilograma poslije porođaja. Iako je nakon rođenja drugog sina imala 91 kilogram, Jennifer je 2004. godine pobijedila na natjecanju u kupaćim kostimima i postala Miss bikinija.

Mršavljenje ju je inspiriralo da započne karijeru fitness gurua. Objavila je nekoliko knjiga, DVD-a i pokrenula svoju liniju kupaćih kostima. Gostovala je kod Oprah i u nekoliko televizijih emisija te pokrenula kolekciju odjeće JNL, dizajniranu za foto i video snimanja fitness modela. 

- Kada sam smršavjela osjetila sam da mogu učiniti sve na ovom svijetu - izjavila je Jennifer.

Na svojim predavanjima pomaže ženama koje žele živjeti kvalitetan život oslobođene predrasuda da ne mogu biti seksi i poželjne ako su majke. Osim što se bavi fitnessom, Jennifer dnevno priprema najmanje tri zdrava obroka. Jede hranu siromašnu mastima, šećerom i ugljikohidratima, a najviše izbjegava šećer.

Ne izbjegava ugljikohidrate već ih konzumira u zdravoj mjeri pa tako u njezinoj prehrani prevladavaju i žitarice, peciva, kruh, tjestenine, a jednom tjedno si dopusti da pojede sladoled ili kolač.

- Moj cilj i strast su da pomognem povećanju kvalitete svačijeg stila života - poručila je Jennifer obožavateljima na svojoj internetskoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Zavodnik 25.10.2011.

    Kakvo smeće od portala!!!

  • GOSPODIN_2 25.10.2011.

    koiko ste jadni kad vam je ova vijest na naslovnici

  • panika135 25.10.2011.

    poslovni sastanak za snimanje pornica ha ha ha nijedna ozbiljna poslovna zena koja drzi do sebe ovo ne bi obukla ni u ludilu

Komentiraj...
Vidi sve komentare