To je to što me zanima!

Sramili su se badića i plaže, a danas se fotografiraju golišavi

Svojim novim izgledom bivši natjecatelji svakodnevno se 'hvale' na društvenim mrežama te dijele savjete o tome kako izgubiti kilograme, a nedavno su se pokazali i u kupaćim kostimima
Vidi originalni članak

Nekadašnji natjecatelji showa 'Života na vagi', Nina Martina Korbar (26), Marko Kregar (28), Lucija Šarić (25), Mario Mandić (26) i Jelena Putnik (37) do prije nekoliko godina nisu ni sanjali o tome da će ljeto provesti u kupaćim kostimima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina je u show ušla sa 124 kile, a i pravilnom prehranom izgubila je skoro 70 kilograma. Mario je s početnih 165,5 kilograma u showu izgubio 53,5 kila, a uvjerljivo je najviše kilograma imao je Marko iz Novog Vinodolskog koji je na početku reality showa imao vrtoglavih 170 kilograma. Danas se približio brojci 100. Lucija je u show ušla sa 133,7 kilograma, a iz kuće je izašla sa samo 7,9 kilograma manje. Jelena Putnik je na početku showa imala 112,9 kilograma, a izašla je sa 67,7 kilograma.

Svojim novim izdanjima bivši natjecatelji svakodnevno se 'hvale' na društvenim mrežama te dijele savjete o tome kako izgubiti kilograme, a nedavno su pokazali svoja izdanja u kupaćim kostimima. Iako brojni natjecatelji još uvijek ne mogu zamisliti da se skinu na plaži, troje odvažnih to je napravilo. 

- Netko je nešto sigurno jeo bez mene pa zato ne gledam u pravcu kamere... A zadnji put sam ovako omotao ručnik oko struka kad sam bio dijete - napisao je Marko ispod fotografije, nakon kupanja na zagrebačkom Jarunu. 

Sezonu kupanja otvorio je i Mario koji se na Instagramu pohvalio brčkanjem u plićaku. 

Za razliku od njih, Nina Martina pozirala je pored bazena te uživala u lijepom vremenu. Lucija Šarić se pak provozala na Jet-skiju, u Ražancu nedaleko od Zadra.

- Girls just wanna have fun - napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u bijeloj kratkoj haljini.

Jelena Putnik također je pozirala u plićaku, a počastila se lubenicom. 

- Nemojte bježati od sebe.... Nemojte si dozvoliti da vas robotiziraju... Pogledajte unutar sebe... Osjetite se i uživajte.... Vjerujte sebi... Kada ste nesigurni tko ste, samo se opustite i stvari će uskoro postati kristalno jasne - napisala je Jelena u opis fotografije.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 28.06.2019.

    kako mi se gadi riječ badić!

  • WSS 28.06.2019.

    Pa ne vidim bas da su golisavi. Na svim slikama su u majcama i slikani tako da im se ne vidi stomak

  • greta guslar 28.06.2019.

    Debele treba prvo kod psihića da im kaže što njih zapravo muči, pa tek onda ih natjerati da se počnu kretati, jer su mahom svi lijeni... to i je jedan od večih uzroka debljine pored nekih psihičkih problema koji su "dodatak jelima".

Komentiraj...
Vidi sve komentare