Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

Sramili su se badića i plaže, a danas se fotografiraju golišavi

Svojim novim izgledom bivši natjecatelji svakodnevno se 'hvale' na društvenim mrežama te dijele savjete o tome kako izgubiti kilograme, a nedavno su se pokazali i u kupaćim kostimima

Foto: Instagram
19 komentara

Nekadašnji natjecatelji showa 'Života na vagi', Nina Martina Korbar (26), Marko Kregar (28), Lucija Šarić (25), Mario Mandić (26) i Jelena Putnik (37) do prije nekoliko godina nisu ni sanjali o tome da će ljeto provesti u kupaćim kostimima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nina je u show ušla sa 124 kile, a i pravilnom prehranom izgubila je skoro 70 kilograma. Mario je s početnih 165,5 kilograma u showu izgubio 53,5 kila, a uvjerljivo je najviše kilograma imao je Marko iz Novog Vinodolskog koji je na početku reality showa imao vrtoglavih 170 kilograma. Danas se približio brojci 100. Lucija je u show ušla sa 133,7 kilograma, a iz kuće je izašla sa samo 7,9 kilograma manje. Jelena Putnik je na početku showa imala 112,9 kilograma, a izašla je sa 67,7 kilograma.

Foto: Instagram

Svojim novim izdanjima bivši natjecatelji svakodnevno se 'hvale' na društvenim mrežama te dijele savjete o tome kako izgubiti kilograme, a nedavno su pokazali svoja izdanja u kupaćim kostimima. Iako brojni natjecatelji još uvijek ne mogu zamisliti da se skinu na plaži, troje odvažnih to je napravilo. 

- Netko je nešto sigurno jeo bez mene pa zato ne gledam u pravcu kamere... A zadnji put sam ovako omotao ručnik oko struka kad sam bio dijete - napisao je Marko ispod fotografije, nakon kupanja na zagrebačkom Jarunu. 

Foto: Instagram

Sezonu kupanja otvorio je i Mario koji se na Instagramu pohvalio brčkanjem u plićaku. 

Foto: Instagram

Za razliku od njih, Nina Martina pozirala je pored bazena te uživala u lijepom vremenu. Lucija Šarić se pak provozala na Jet-skiju, u Ražancu nedaleko od Zadra.

- Girls just wanna have fun - napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u bijeloj kratkoj haljini.

Foto: Instagram

Jelena Putnik također je pozirala u plićaku, a počastila se lubenicom. 

Foto: Instagram

- Nemojte bježati od sebe.... Nemojte si dozvoliti da vas robotiziraju... Pogledajte unutar sebe... Osjetite se i uživajte.... Vjerujte sebi... Kada ste nesigurni tko ste, samo se opustite i stvari će uskoro postati kristalno jasne - napisala je Jelena u opis fotografije.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Naši partneri pišu
Message