To je to što me zanima!

Sramota: Komentatori vrijeđali divu nakon što je izvela himnu

I dok jedni pišu kako je diva otpjevala himnu na svoj jedinstven način, drugi komentiraju kako im se nije dopao njezin način pjevanja. Neki komentari su otišli toliko daleko da doslovno vrijeđaju Josipu Lisac
Vidi originalni članak

Završena je inauguracija novog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića (53) na kojoj je prisustvovalo najmanje uzvanika do sada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dodatni ugođaj napravila je Josipa Lisac (70) koja je otpjevala himnu 'Lijepa naša domovino' uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića. Društvene mreže nakon izvedbe zatrpane su komentarima.

I dok jedni pišu kako je diva otpjevala himnu na svoj jedinstven način, drugi komentiraju kako im se nije dopao njezin način pjevanja. Neki komentari su otišli toliko daleko da doslovno vrijeđaju jednu od naših najistaknutijih umjetnica. 

- Josipa je jedna od najdugovječnijih i najtalentiranijih pjevačica na našem području. Izvela je to na originalni način i meni se svidjelo - samo su neki od komentara ispod videosnimke. 

- Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi - rekla nam Josipa još sva pod dojmom nakon izvedbe himne na inauguraciji novog predsjednika na Pantovčaku. 

CIGIJEV MODNI SUD: Kolinda i prva dama pogodile s haljinama, Zoki stavio kremicu

Koliko je Josipa napravila za hrvatsku glazbu govori i činjenica da će joj idući mjesec Upravni odbor Porina uručiti nagradu Porin za životno djelo jer je svojim radom, trudom i uspjehom znatno doprinijela kulturi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 238

  • Dezider 20.02.2020.

    Pročitaš gornje komentare i shvatiš zašto smo država koja je po bistrini i znanju svojih građana zadnja u EU.

  • expendables 20.02.2020.

    Himna je himna, a ovo sto je josipa otpjevala misle da je himna, ali kakav je novi predsjednik nisam nista bolje ocekivao, kao sto ni ne ocekujem da ce zoki biti dobar predsjednik.

  • Cvijetić04 20.02.2020.

    Ljudi sram vas bilo što osuđujete ženu koja će dobiti nagradu za doprinos hrvatskoj kulturi. Ne znam odakle ste i kakav vam je život, da li volite pjevati. Ja volim pa tako i poštujem različite glazbene ukuse dokle god vidim da ljubitelji suprotnog glazbenog ukusa cijene moj. Poštovanje je stvar kulture a nekima očito treba osnova bontona. To je bio svećani događaj a ne cirkus. A očito cirkusanata ima koliko god hoćeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare