To je to što me zanima!

Srna je bodrio reprezentaciju u Osijeku: Supruga Mirela nosila luksuznu torbicu brenda Hermes

Njegova supruga je svoj outfit upotpunila Hermes torbicom, točnije modelom Kelly čije se cijene kreću od 20 do 30 tisuća dolara
Vidi originalni članak

Osječka Opus arena u četvrtak je ugostila hrvatsku i tursku reprezentaciju te brojne navijače koji su ih bodrili s tribina. Među navijačima Hrvatske se našao i bivši reprezentativac i kapetan Darijo Srna (41).

VOX POPULI VIDEO Kako su navijači došli do ulaznica za 'vatrene'? Neki nisu htjeli otkriti: 'Dobio sam mail...'

Darijo je na tribinama navijao u društvu supruge Mirele i njihove kćeri. Sudeći po fotografijama, odlično su se zabavili unatoč tomu što je Hrvatska izgubila utakmicu.

Cijela obitelj odjenula se ležerno. Darijo je nosio obične hlače, majicu i sako, a Mirela se uskladila s njim. Njegova supruga je outfit upotpunila Hermes torbicom, točnije modelom Kelly čije se cijene kreću od 20 do 30 tisuća dolara.

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zorozimba 13.10.2023.

    Da mi žena kupi torbicu od 20.000 ili 30.000 dolara kako tu piše bila bi bivša istog trena. Ispričavam se ali to je čisto preseravanje.

  • dinamo1970 13.10.2023.

    Sigurno joj nije mogao to kupiti? Koja bolest od članka!!!! Zaradio je posteno i moze sebi i svojoj boljoj polovici priuštiti šta god požele. Hvala kapetane

  • komunjara2 13.10.2023.

    dopingas jedan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare