To je to što me zanima!

Srna se zeza, a Izabel Kovačić pokazala lice bez 'hrpe' šminke

Otkako njezin suprug igra za nogometni klub Chelsea, par živi u Engleskoj, a zbog svojih street style kombinacija već je proglašena jednom od najbolje odjevenih Hrvatica u Engleskoj
Vidi originalni članak

Hrvatska WAGsica Izabel Kovačić (25) za razliku od ostalih Influencera ne objavljuje svaki dan novu fotografiju na društvenim mrežama, ali kada odluči 'počastiti' svoje pratitelje napravi pravu virtualnu pomutnju. 

Na posljednjoj fotografiji, Kraljica Londona, kako su ju prozvali engleski mediji pozirala je bez trunke šminke što je još jednom oduševilo stotine tisuća pratitelja, ali i bivšeg kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srnu (37). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bolan, koncentriraj se na utakmicu - napisao je Srna i nasmijao brojne fanove. Ovo nije prvi put da se Srna i Kovačić zezaju preko društvenih mreža. Nedavno joj je ispod fotografije na kojoj pozira u pariškoj hotelskoj sobi napisao: 'Spavaj bolan'. 

Mlada poduzetnica trenutno uživa u Azerbajdžanu, a povod dolaska je finale Europske lige između Arsenala i Chelseaja, a trebao bi nastupiti i njezin suprug, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (24).

Otkako njezin suprug igra za nogometni klub Chelsea, par živi u Engleskoj, a zbog svojih street style kombinacija već je proglašena jednom od najbolje odjevenih Hrvatica u Engleskoj. 

Gospođa Kovačić često na društvenim mrežama pokazuje da nije usamljena u Engleskoj. Tako je svojevremeno ugostila vjenčanu kumu Enu Cupać i djevojku nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja (22), Dinu Dragiju (21), a u posjet su joj stigle i dvije bliske prijateljice.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kužibaba 30.05.2019.

    Postalo je cudno pozirat bez sminke,svastaaa

  • DocA 29.05.2019.

    Koje fanove? Sad izgleda svaki covjek koji se pojavi na netu ima fanove

  • dadilja Mara 29.05.2019.

    Može li mi netko reći što je to "WAGsica"? Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare