To je to što me zanima!

Srpska misica preminula u 33. godini nakon borbe s bolešću

Rak grlića maternice dijagnosticiran joj je u 27. godini kada započinje njezina borba za život. O teškim, ali i sretnim trenucima brojne pratitelje izvještavala je putem svog bloga
Vidi originalni članak

Srpska manekenka Dijana Milojković preminula je u 33. godini, prenosi Kurir. 'Miss Europe' i 'Miss Sporta', Dijana izgubila je bitku s dugom i teškom bolešću. 

Rak grlića maternice dijagnosticiran joj je u 27. godini kada započinje njezina borba za život. O teškim, ali i sretnim trenucima brojne pratitelje izvještavala je putem svog bloga. Često je davala savjete i pisala o svom iskustvu. 

- Počivaj u miru sestro - napisao je Dijanin brat na svom Instagram profilu. Poznate srpske zvijezde na društvenim mrežama opraštaju se od manekenke. 

- Divna si bila - napisala je folk pjevačica Rada Manojlović. 

- Naučite već danas cijeniti svoj život. Izbacite loše navike, poroke, promijenite se. Loše navike itekako mogu promijeniti vaš život. Život je samo jedan i jako je kratak. Nitko od nas ne zna što ga sutra čeka. I je li ga uopće čeka. Zato nemojte propustiti svoju budućnost. Iskoristite danas i uradite nešto za sebe i svoj organizam - jedan je od posljednjih Dijaninih postova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • slavko11 23.07.2019.

    Pocivala u miru!

  • malaaa23 23.07.2019.

    Prelijepa mlada zena. Pocivaj u miru❤

  • MOC JE U ZNANJU 23.07.2019.

    Nikad čula za ovu misicu sve do juče kad je preminula . Neka joj je laka crna zemlja . Tuga . :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare