To je to što me zanima!

Srpski glumac bio je na partyju s Đokovićem: 'Test je negativan'

Prije no što su saznali kako su zaraženi korona virusom, Đoković i njegova supruga Jelena bili su u jednom beogradskom klubu u društvu najvećih teniskih faca, a prisustvovao je i Miloš pa se odlučio za testiranje
Vidi originalni članak

Beogradski glumac Miloš Biković (32) kojeg domaća publika pamti po ulozi Filipa iz serije 'Vratit će se rode', Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu 'Montevideo, Bog te video' i Maraša' iz filma 'Južni vjetar', testirao se na korona virus, budući da se družio s tenisačem Novakom Đokovićem (33) koji je potvrdio kako je zaražen.

- Rezultat testa: negativan - napisao je Biković na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Glumci 'Južnog vetra' otkrili tajne sa seta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prije no što su saznali kako su zaraženi, Đoković i njegova supruga Jelena (34) bili su u jednom beogradskom klubu u društvu najvećih teniskih faca, a prisustvovao je i Miloš pa se odlučio za testiranje. Kasnije je bio i na turniru 'Adria Tour'.

- Imao sam čast biti gost na turniru. Nole je to napravio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Moji najbliži i ja smo napravili test. Svi smo negativni. Ovo je lekcija za sve - poručio je glumac koji filmsku karijeru gradi i u Rusiji.

Podsjetimo, humanitarni turnir 'Adria Tour' prekinut je zbog zaraze korona virusom. Tamo se Novak Đoković, idejni začetnik turnira, družio s kolegama Bornom Ćorićem (23), Marinom Čilićem (31), Goranom Ivaniševićem (48)...

OGLASIO SE I GRDOVIĆ 'Ne napadajte Đokovića, Bornu i Gorana, imali su dobre namjere'

 Đoković je nakon nalaza testa koji je pokazao kako su on i njegova supruga pozitivni na korona virus, poslao priopćenje javnosti.

- Sve što smo napravili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i tako lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi - objasnio je tenisač. 

Da je negativna na koronavirus na svojem je Instagram profilu pokazala i Lola Astanova (34), pijanistica koja je nastupala u Zadru na 'Adria Touru' gdje se družila s Novakom.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MILOŠEM BIKOVIĆEM:

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kajzer/soze/80🇷🇸 25.06.2020.

    Legenda 👍

  • Stevica.Horvat 25.06.2020.

    Izuzetno mi je drago da srpski glumac koji je bio na partyju s Đokovićem ima negativan test. Nadam se da će preživjeti Svjetsku Pandemiju i da ćemo ga gledati u još puno srbskih remek-djela na RTL-u i pročitati u još puno tekstova na 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare