Obavijesti

Show

Komentari 2

Srpski glumac bio je na partyju s Đokovićem: 'Test je negativan'

Srpski glumac bio je na partyju s Đokovićem: 'Test je negativan'
1

Prije no što su saznali kako su zaraženi korona virusom, Đoković i njegova supruga Jelena bili su u jednom beogradskom klubu u društvu najvećih teniskih faca, a prisustvovao je i Miloš pa se odlučio za testiranje

VIDEO

Beogradski glumac Miloš Biković (32) kojeg domaća publika pamti po ulozi Filipa iz serije 'Vratit će se rode', Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu 'Montevideo, Bog te video' i Maraša' iz filma 'Južni vjetar', testirao se na korona virus, budući da se družio s tenisačem Novakom Đokovićem (33) koji je potvrdio kako je zaražen.

- Rezultat testa: negativan - napisao je Biković na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Glumci 'Južnog vetra' otkrili tajne sa seta

Pokretanje videa...

Glumci iz serije Južni vetar otkrili tajne sa seta i što očekivati u nastavku 11:11

Naime, prije no što su saznali kako su zaraženi, Đoković i njegova supruga Jelena (34) bili su u jednom beogradskom klubu u društvu najvećih teniskih faca, a prisustvovao je i Miloš pa se odlučio za testiranje. Kasnije je bio i na turniru 'Adria Tour'.

- Imao sam čast biti gost na turniru. Nole je to napravio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Moji najbliži i ja smo napravili test. Svi smo negativni. Ovo je lekcija za sve - poručio je glumac koji filmsku karijeru gradi i u Rusiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imao sam čast da budem gost na turniru @djokernole... je to uradio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Uradio sam test. I moji najbliži. Svi smo negativni na virus. Ovo je lekcija za sve. Daj Bože svima zdravlja. 10 дней назад я имел честь быть гостем на турнире, организованном Новаком Джоковичем @djokernole. Мне хотелось поддержать своего друга. Он это сделал для своей страны, для всех любителей тенниса. Спустя несколько дней выяснилось, что у него положительный тест на коронавирус, хотя чувствует он себя хорошо. Все, кто общался с ним в последнее время должны были сделать анализ, у меня он отрицательный. Нам всем хочется, чтобы жизнь вошла в нормальное русло и все было как раньше. Жизнь должна продолжаться. Но забывать об ответственности и безопасности нельзя, так как вирус еще не ушел. Сохраняйте свой добрый дух и берегите здоровье!

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

Podsjetimo, humanitarni turnir 'Adria Tour' prekinut je zbog zaraze korona virusom. Tamo se Novak Đoković, idejni začetnik turnira, družio s kolegama Bornom Ćorićem (23), Marinom Čilićem (31), Goranom Ivaniševićem (48)...

'Ne napadajte Đokovića, Bornu i Gorana, imali su dobre namjere'
'Ne napadajte Đokovića, Bornu i Gorana, imali su dobre namjere'

 Đoković je nakon nalaza testa koji je pokazao kako su on i njegova supruga pozitivni na korona virus, poslao priopćenje javnosti.

- Sve što smo napravili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i tako lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi - objasnio je tenisač. 

Da je negativna na koronavirus na svojem je Instagram profilu pokazala i Lola Astanova (34), pijanistica koja je nastupala u Zadru na 'Adria Touru' gdje se družila s Novakom.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MILOŠEM BIKOVIĆEM:

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'