To je to što me zanima!

Srpski mediji: Preminula majka Jelene Karleuše u 61. godini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U 61. godini nakon duge i teške bolesti preminula majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša...
Vidi originalni članak

Novinarka i majka Jelene Karleuše (40), Divna Karleuša, preminula je danas u popodnevnim satima (oko 12.30) u 61. godini, piše srpski Telegraf. Smrt je potresla obitelj, a mediji pišu kako je Divna preminula nakon duge i teške bolesti. Detalji još uvijek nisu poznati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji navode kako je Divna prije tri godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima, no pozornost na to tek je obratila kad je počela iskašljavati krv. 

Jelena je bila jako bliska sa majkom te joj je posvetila nagradu za najbolju suradnju s Acom Lukasom za pjesmu 'Bankina' na 'Music Academy Awards' u Beogradu. 

- Veliko hvala mom prijatelju Aci Lukasu za svu podršku i ljubav. Ja ovu nagradu, on se neće ljutiti, posvećujem mojoj majci - rekla je na dodjeli nagrada u Štark areni u Beogradu. Ubrzo se preko društvenih mreža oglasila i njezina majka. 

- Moje najljepše, najmilije i najhrabrije. Hvala, živote moj - napisala je Divna i tako zahvalila Jeleni. 

Divna je rođena u Sloveniji 1958. godine, a javnosti je poznata kao bivša novinarka 'Radio Beograda'. Također, Divna je sudjelovala i u reality showovima poput 'Farme', 'VIP Veliki Brat', 'Parovi' i 'Akademija debelih'. 

NAPISALA JE JOŠ NOVIH... Karleuša se hvali sa 160 tužbi: 'Sve ću cifre novca javno reći'

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ha eto 04.03.2019.

    Od sramote

  • kinezojapanac 04.03.2019.

    To ti je tako, majka te rodi i kada odrasteš, svojim ponašanjem vratiš joj tako da iz dana u dan dobiva udarce po mozgu i srcu i svim organima i živcima, ma nema toga ko ne bi umro. Sada je Kraleuša ponosna.

  • moranamore 04.03.2019.

    Mene, Karlauša i ono čime se bavi uopće ne zanima. Čitajuči neke komentare - pitam se: Što je to u ljudima? Bože dragi, pa ne može se toliko biti besčutan. Nije isto komentirati, Miloševića, Šešelja, Karadžića... i kada nekome umre majka ili otac. Zaista, "gdije je nestao čovjek"??

Komentiraj...
Vidi sve komentare